Tην σορό του πατέρα του και πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης πασχίζει να βρει ο γιος του Λορένθο Σανθ, καθώς αυτή... εξαφανίστηκε.

Ειδικότερα, η Ισπανία βρίσκεται σε δυσμενή κατάσταση λόγω κορωνοϊού με τους αριθμούς των νεκρών να αυξάνονται καθημερινά κατά πολύ. Πριν από λίγες ημέρες ο Λορένθο Σανθ άφησε την τελευταία του πνοή λόγω κορωνοϊού και τώρα ο γιός του, Λορένθο Σανθ Τζούνιορ αποκάλυψε μια σοκαριστική ιστορία.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι έχει χαθεί το άψυχο σώμα του πατέρα του, ενώ έκανε έκκληση στις ισπανικές αρχές να ριχτεί φως στην υπόθεση, ώστε να βρεθεί η σορός και να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την καύση. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, βάσει του αρχικού προγραμματισμού θα γινόταν καύση του σώματος του Λορένθο Σανθ στις 24 Μαρτίου, όμως η τελετή αναβλήθηκε καθώς ήταν τόσο μεγάλος ο αριθμός των κηδειών που τα γραφεία τελετών αδυνατούσαν να ανταποκριθούν..

Σημειώνεται πως το αποτέλεσμα ήταν να γίνει δύο φορές αλλαγή στο κοιμητήριο που θα αναλάμβανε την καύση. Ο γιός του Σανθ κατήγγειλε όμως δημόσια ότι το σώμα του πατέρα του έχει εξαφανιστεί και ουδείς ξέρει αυτή τη στιγμή που βρίσκεται.