Δηλώσεις έκανε ο ηγέτης του Ολυμπιακού λίγο μετά το τέλος του αγώνα των ερυθρολεύκων με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και την επιβλητική πρόκριση «Ήταν μία τεράστια νίκη και πρόκριση. Παίξαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, με σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο και το ευχαριστηθήκαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Σήμερα οι παίκτες μας έβγαλαν το ταλέντο τους. Είχαμε πει από πριν στους ποδοσφαιριστές να έρθουν εδώ και να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο.

Και πριν την έναρξη του ματς του είχε δει και πίστευα ότι θα νικήσουμε. Τους έβλεπες ότι το είχαν πιστέψει. Συγχαρητήρια σε όλους. Μεγάλη νίκη μαζί με 6.000 οπαδούς μας. Ήταν μία ονειρική βραδιά για όλους μας και μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να ζήσουμε πολλές τόσο μεγάλες βραδιές ξανά», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Cosmote TV.

Για το αν ήταν δικαίωση για τον ίδιο η πρόκριση: «Σίγουρα ήταν μία μεγάλη δικαίωση, για τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Τους παίκτες μας, τους εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού που είναι πάντα κοντά μας όταν παίζουμε στο Καραϊσκάκη, είτε εκτός στην Ευρώπη και τους το χρωστούσαμε αυτό, αλλά και στους εαυτούς μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Για το που μπορεί να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι»: «Ο Ολυμπιακός φέτος και στα προκριματικά και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και με τη μεγάλη ομάδα της Άρσεναλ, έπαιξε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Πλέον, το πιστεύουμε και το βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, άρα συνεχίζουμε», είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού για την τεράστια πρόκριση των ερυθρόλευκων στο Λονδίνο.