Το βράδυ της Τρίτης ήταν η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεφαν στη «Scotiabank Arena» από τότε που ηττήθηκαν από τους Τορόντο Ράπτορς στο 6ο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής τον περασμένο Μαϊο.

Αυτήν την φορά, οι Μπακς πανηγύρισαν τη νικη αλλά ο Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε ότι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την περυσινή ήττα/αποκλεισμό στο ίδιο γήπεδο.

«Πάντα θυμάσαι την τελευταία φορά που παίζεις σε ένα γήπεδο και τα προβλήματα που μπορεί να είχες τότε» τόνισε ο «Giannis», που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, 19 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής. «Ήταν σίγουρα στο μυαλό μου» είπε.
Εν τω μεταξύ ο γνωστός τραγουδιστής Drake, φανατικός οπαδός των Ράπτορς, έφερε μαζί του μια ζώνη πρωταθλήματος WWE και την έδειχνε επιδεικτικά στους παίκτες του Μιλγουόκι. Οταν ρωτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό TNT αν προσπαθούσε να τρολάρει τον Αντετοκούνμπο με αυτήν την κίνηση απάντησε: «Προφανώς».

Ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για αυτό μετά τη λήξη του αγώνα και ο Ελληνας σταρ είπε ότι δεν γνώριζε καν ότι είχε συμβεί μέχρι που ένας συμπάικτης του, του το είπε στα αποδυτήρια:

«Δεν το είχα προσέξει. Μόλις το έμαθα. Μου το είπε κάποιος στα αποδυτήρια. Οταν βρίσκομαι στο παιχνίδι, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Προσπαθώ να κερδίσω το παιχνίδι. Πραγματικά δεν κοιτάζω τους φιλάθλους και τι κάνουν».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ