Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη (22:00) στο Καραϊσκάκη την Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς έτσι ώστε να διεκδικήσουν μια τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση μέσα στο Έμιρεϊτς επτά βράδια μετά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς, με το πρώτο του μέλημα να είναι να μην δεχτεί γκολ, γιατί τότε θα δυσκολέψουν επικίνδυνα τα πράγματα. Για αυτό και θέλει να «θωρακίσει» τον άξονα χρησιμοποιώντας τρεις κεντρικούς χαφ. Μια πετυχημένη συνταγή που έχει εφαρμόσει στα παιχνίδια που αντιμετωπίζει πιο συντηρητικά.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι προσανατολίζεται σε 4-3-3 με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Καμαρά στον άξονα, ενώ από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι είναι πάνω κάτω γνωστοί.

Οι πιθανότεροι έντεκα για την πρώτη αναμέτρηση με τους κανονιέρηδες είναι οι Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Τις πιθανότητες του έχει και ο Κώστας Φορτούνης αλλά προς το παρόν είναι λιγοστές, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να προτιμάει τους τρεις κεντρικούς χαφ.

Πηγή: to10.gr