Είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς. Ο Χιλάλ Σουντανί, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη σεζόν και ένας από τους βασικούς λόγους που οι Ερυθρόλευκοι προπορεύονται στο πρωτάθλημα, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο υπόλοιπο της σεζόν, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, ο Αλγερινός επιθετικός θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής στο θεραπευτήριο «Metropolitan». Εκεί ο επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, θα αναλάβει να αποκαταστήσει τη ζημιά στο γόνατο του ποδοσφαιριστή, με σκοπό σε 6-7 μήνες να επιστρέψει στη δράση, ακόμη πιο δυνατός.

Ο Σουντανί ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την τεράστια ατυχία που τον χτύπησε. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή όλος ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο πλευρό του. Με τους συμπαίκτες του, τον Πέδρο Μαρτίνς και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος των Πειραιωτών, να τον υποστηρίζουν με κάθε τρόπο. Δίνοντάς του κουράγιο για τη συνέχεια.

Φυσικά, στο πλευρό του Χιλάλ Σουντανί βρίσκεται και ο άνθρωπος που τον έφερε στον Ολυμπιακό και επέμενε από την πρώτη στιγμή ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον σύλλογο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, αμέσως έδωσε εντολή σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, να κάνουν τα πάντα, για να έχει ό,τι χρειάζεται ο Αλγερινός επιθετικός, ενώ υπήρξε και επικοινωνία με τον παίκτη, η οποία τον έκανε να αισθανθεί πολύ καλύτερα.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι μετά την επέμβαση στο γόνατο του Σουντανί και βάσει πρωτοκόλλου, ο Αλγερινός θα χρειαστεί περίπου έξι μήνες έως ότου μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ωστόσο, υπάρχει και το παράδειγμα του Φορτούνη, τον οποίο επίσης είχε χειρουργήσει ο Χρήστος Θέος, που επέστρεψε σε 5,5 μήνες. Και έπαιξε πριν συμπληρωθεί το εξάμηνο.

πηγή:to10.gr