Στο χείλος του γκρεμού βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά και την εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας όπου τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος των δύο ΠΑΕ.

Η Ξάνθη έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα της μετοχικής σύνθεσης όπου δεν δήλωσε ως όφειλε βάση νόμου στην ΕΕΑ μέσα σε 10 μέρες την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Αυτό από μόνο ουσιαστικά οδηγεί την Ξάνθη σε υποβιβασμό, καθώς ο νόμος είναι ξεκάθαρος.

Σε πρώτη φάση πάντως την Δευτέρα στις 11 συνεδριάζει η επιτροπή αδειοδότησης για ανάκληση της άδειας της Ξάνθης με τους Ακρίτες να απειλούνται με αφαίρεση 6 βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών.

Όλα αυτά βεβαίως δεν έχουν να κάνουν με την απόφαση της ΕΕΑ η οποία αναμένεται στις 27 του μήνα, και όλα δείχνουν πως θα είναι υποβιβασμός.

Οι… εξυγιαντές όμως του Γραμμένου στην ΕΠΟ επιδιώκουν να σώσουν τις «δικές τους» ομάδες με κάθε τρόπο. Με την πλάτη στον τοίχο είναι άπαντες για αυτό πλέον ωμά παρεμβαίνουν μήπως σώσουν ότι σώζεται.

Συγκεκριμένα αφού ο Ολυμπιακός είχε κάνει την καταγγελία στην ΕΕΑ και στην επιτροπή αδειοδότησης, η ΕΠΟ στην συνεδρίαση της 18/12/2019 της Εκτελεστικής Επιτροπής άλλαξε τρια μέλη στην Επιτροπή Εφέσεων της Αδειοδότησης για να φροντίσει η Ξάνθη να πέσει στα μαλακα και να την γλιτώσει με κανένα πρόστιμο μόνο.

Και αυτό να αποτελέσει και οδηγό για την υπόθεση που θα προκύψει με ΠΑΟΚ.

Η αλλαγή των μελών είναι ωμή παρέμβαση γιατί η θητεία των προηγούμενων μελών έληγε κανονικά το 2021 ενώ ο «δικός τους» Γραμμενος φροντισε να βάλει «δικά του» παιδιά τα οποία λέγεται ότι είναι ορκωτοί ελεγκτές από την ίδια εταιρεία που υπογράφει τους ισολογισμούς του ΠΑΟΚ!

Η… εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή! Και όλα αυτά ξεδιάντροπα και ωμά σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που διαλύεται καθημερινά από το πιο σκοτεινό «σύστημα» που γνώρισε ποτέ!

ΠΗΓΗ: to10.gr