Στην πρώτη θέση της Ανατολής αλλά και του πρωταθλήματος (έπιασαν τους Λέικερς στο 21-3) βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς, που επικράτησαν των Ορλάντο Μάτζικ με 110-101, σημειώνοντας την 15η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Greek Freak, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στάθηκε στη δουλειά που έχει γίνει απ’όλους στην ομάδα. καθώς την πρώτη του σεζόν στο NBA οι Μπακς είχαν 15 νίκες συνολικά στη σεζόν, ενώ τώρα τρέχουν ένα σερί 15 συνεχόμενων νικών που τους έχει φέρει στην κορυφή της κατάταξης.

«Είναι καλό να υπάρχουν παιχνίδια όπου το σκορ είναι κοντά. Μαθαίνεις από αυτά. Συνηθίζεις όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια και δεν κερδίζεις πάντα με 20 ή 30 πόντους διαφορά» δήλωσε ο Γιάννης χαρακτηριστικά. «Πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο ματς, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά νομίζω ότι οι δύο ημέρες που είχαμε κενό μας έκαναν λίγο σκουριασμένους. Εγώ θέλω τέτοια παιχνίδια. Παιχνίδια όπου το σκορ είναι κοντά. Είναι διαφορετική η αίσθηση όταν κάθε κατοχή μετράει. Αλλά θέλω και τα παιχνίδια όπου είμαστε 20 πόντους μπροστά και μπορώ να καθήσω στον πάγκο στην τέταρτη περίοδο και να παίξουν οι άλλοι. Μου αρέσουν και τα δύο αρκεί να κερδίζουμε», συμπλήρωσε.

«Στη ρούκι σεζόν μου είχαμε 15 νίκες συνολικά και τώρα έχουμε 15 σερί. Ωστόσο, ο ηγέτης των «ελαφιών» δεν παρέλειψε να τονίσει πως δεν πρέπει να παρασυρθούν από αυτό το σερί και θα πρέπει η δουλειά που γίνεται στην ομάδα να συνεχιστεί.

«Είναι φανταστικό και μπορούμε να διευρύνουμε αυτό το σερί ακόμη περισσότερο. Η δουλειά μας όμως δεν έχει τελειώσει, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά ενωμένοι για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε μόνο έναν δρόμο μπροστά μας. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και όλοι είμαστε αγαπημένοι μεταξύ μας και ο ένας θυσιάζεται για τον άλλο. Όμως ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί», δήλωσε ο ίδιος.