Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με το μυαλό όλων στο «στρατόπεδο» των ερυθρόλευκων να είναι στη Νέα Σμύρνη. Το παιχνίδι με τους κυανέρυθρους είναι κομβικής σημασίας για να παραμείνουν στην κορυφή ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα, αλλά και για να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για το παιχνίδι με την Τότεναμ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Οι εξελίξεις ωστόσο στην αγγλική ομάδα με την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζοσέ Μουρίνιο αναγκάζουν τον Πέδρο Μαρτίνς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε οργανώσει το σχέδιο του για το ματς κόντρα στα σπιρούνια ενόψει της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, με τη λογική ότι ο Ποκετίνο θα καθόταν στην άκρη του πάγκου. Όμως η έλευση του Μουρίνιο αναγκάζει τον Μαρτίνς να αλλάξει το πλάνο του, προσαρμόζοντας τις σκέψεις του και τον σχηματισμό της ομάδας με βάση τον Special One και όχι τον Αργεντινό τεχνικό.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα έχουν αρκετή δουλειά τις επόμενες μέρες και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο, προκειμένου να «δουλέψουν» το πλάνο για το παιχνίδι της Τρίτης. Όπως όλα δείχνουν οι ερυθρόλευκοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι των Λονδρέζων το Σάββατο με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ για την Premier League, προκειμένου να έχουν πιο πλήρη άποψη για τη νέα Τότεναμ που ετοιμάζει ο Μουρίνιο.

πηγή:to10.gr