H αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη Γερμανία πριν από λίγη ώρα για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στις 19:55, για την 4η αγωνιστική του Champions League στην «Allianz Arena».

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στη γερμανική πόλη υποδεχούμενοι έξω από το αεροδρόμιο από περίπου 15-20 οπαδούς από τον τοπικό σύνδεσμο όπου και τους αποθέωσαν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς αναχώρησαν για το ξενοδοχείο που θα μείνουν, ενώ το απόγευμα θα μεταβούν στην Allianz Arena για την τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο παιχνίδι με τους Βαυαρούς.

Στις 17:15 ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη πριν το ματς.

Η προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 (τοπική ώρα) και θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ για περίπου 15 λεπτά.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε δηλώσεις πριν την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας τη δυσκολία του παιχνιδιού, παρά την αλλαγή προπονητή:

«Όχι, είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν παίζει κανένα ρόλο η αλλαγή προπονητή. Πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστεί. Εμείς θα παίζουμε πάντα αυτό που μπορούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν είμαστε, δεν είναι θέμα ότι θα παίξουμε εκτός με την Μπάγερν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας» τόνισε ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Δείτε τις φωτογραφίες από την αναχώρηση των Πειραιωτών: