Λίγες εβδομάδες μετά την επική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς (2-1) στα προημιτελικά του Masters της Σανγκάης, οι δύο τενίστες θα κοντραριστούν και πάλι σε προημιτελικά Masters διοργάνωσης, αυτή τη φορά στο Παρίσι.

Ο Σέρβος τενίστας λίγη ώρα μετά τη νίκη του «Τσιτσιφάστ» απέναντι στον Αλεξ Ντε Μινόρ, ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο του Κάιλ Εντμουντ με 2-0 σετ (7-6 [2], 6-4) και σφράγισε το μεγάλο ραντεβού με τον συμπατριώτη μας.

Ο Νόλε, Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη, δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ απέναντι στον Βρετανό, ενώ στο δεύτερο έκανε περίπατο και πέτυχε μια ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα αναμετρηθεί ο Στέφανος με τον Τζόκοβιτς, με τον Ελληνα τενίστα να έχει το πάνω χέρι στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς έχει κερδίσει τα 2.

Συγκεκριμένα, εκτός από το πρόσφατο τουρνουά στη Σανγκάη, ο Τσιτσιπάς είχε κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς το 2018 στο Masters του Καναδά με 2-1 σετ για τη φάση των «16», ενώ ο Σέρβος είχε κερδίσει φέτος στον τελικό του Masters της Μαδρίτης με 2-0 σετ.
πηγή:to10.gr