Μέσα σε λίγους μήνες τα πάντα ήρθαν πάνω-κάτω στην υπόθεση τίτλος στην Ελλάδα. Στον κόσμο των book το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο είναι πλέον ο Ολυμπιακός παρότι βρισκόμαστε μόλις τέσσερις αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος και οι ερυθρόλευκοι συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ. Η εικόνα όμως των δύο ομάδων «φωνάζει» και στέλνει εντελώς διαφορετικά μηνύματα.

Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ παρουσιαζόταν παντού ως το μεγάλο φαβορί. Με καλή διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με τον Ολυμπιακό να έχει εντυπωσιάσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ «γέμιζε» προβλήματα, υπήρξαν οι πρώτες αλλαγές στις αποδόσεις με μια ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, με ισχνό συνολικά προβάδισμα ΠΑΟΚ.

Με το τέλος του Αυγούστου λίγες μέρες μετά ο Ολυμπιακός πήρε «κεφάλι» ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, με τον ΠΑΟΚ πάντως να είναι κοντά. Η τεράστια αποτυχία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και το γεγονός ότι η ομάδα έδειχνε προβληματική σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό Ολυμπιακό άλλαξαν για τα καλά τα δεδομένα.

Λίγο πριν τον Οκτώβριο πλέον και με το πρωτάθλημα στην 4η αγωνιστική μια ματιά στις αποδόσεις των book δείχνει ξεκάθαρα πως ο Ολυμπιακός δεν θεωρείται απλά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά το απόλυτο φαβορί. Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός δεν είχε παρουσιάσει την κάκιστη εικόνα στο ΟΑΚΑ ή κράταγε έστω και έτσι το 0-1 συνεχίζοντας το σερί και απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής είναι δεδομένο πως η διαφορά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Ρίχνοντας μια ματιά σε 5 στοιχηματικές εταιρείες βλέπουμε την ολική ανατροπή σε σχέση με όσα είχαμε δεδομένα στην αρχή του καλοκαιριού.

Στον ΟΠΑΠ ο Ολυμπιακός για πρωταθλητής πληρώνει με 1.55 την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 2.10. Στην Winmasters o Ολυμπιακός προσφέρεται στο 1.64, ο ΠΑΟΚ στο 2.30. Στον Stoiximan ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 1.70 και ο ΠΑΟΚ στο 2.35 ενώ στην Interwetten οι ερυθρόλευκοι είναι στο 1.75 και ο δικέφαλος του βορρά στο 2.15. Τέλος στην Bet365 ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην υψηλότερη απόδοση με 1.80 με τον ΠΑΟΚ στο 2.25.

Σε όλες τις εταιρείες στην Τρίτη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ με αποδόσεις από 10.25 έως και 15.
πηγή:to10.gr