Την Κυριακή (8/9) άνθρωποι της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη δέχτηκαν άνανδρη και πρωτοφανή επίθεση από περίπου 100 άτομα με διακριτικά του ΠΑΟΚ, σε αγώνα της Κ-16 με το Πολυδένδρι.

Ο υπεύθυνος της Σχολής, Γιώργος Χοχλάκης χτυπήθηκε με σιδερογροθιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι χούλιγκαν επιτέθηκαν και σε ανήλικα παιδιά της Σχολής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα για τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη με ανάρτηση του στο Instagram, τονίζοντας ότι είναι σοκαρισμένος και πως η βία πρέπει να σταματήσει μια και καλή.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαρτίνς για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη:

«Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος με αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει χώρος για βία στο ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι καλύτεροι από τέτοιες συμπεριφορές. Τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού, το προπονητικό επιτελείο και οι οικογένειές τους έχουν την απόλυτη στήριξή μου».

Πηγή:to10.gr

View this post on Instagram

I am truly shocked with what happened in Thessaloniki. There is no room for violence in football. We are all better than this. My total support goes to the Olympiacos School children, the staff and their families. / Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος με αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει χώρος για βία στο ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι καλύτεροι από τέτοιες συμπεριφορές. Τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού, το προπονητικό επιτελείο και οι οικογένειές τους έχουν την απόλυτη στήριξή μου. #Football #Youth #Children #Olympiacos #NoViolence @olympiacosfc

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on