Οργή και αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση της άνανδρης επίθεσης 100 χουλιγκάνων στην Κ16 της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, με τις περιγραφές των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου να προκαλούν σοκ στην φίλαθλη κοινή γνώμη.

Τι είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπεύθυνος της σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη

Ο Ολυμπιακός θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, μέσω της οποίας θέλει να τερματίσει τον κύκλο της βίας και να αναδείξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, σε μήνυμά του στα social media, οι Πειραιώτες προσκάλεσαν την Κ12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου-ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν μαζί με την αντίστοιχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο (14 Σεπτεμβρίου) στο Καραϊσκάκη για την Σούπερ Λίγκα 1.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε την ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου-ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα μας, τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος, Ολυμπιακός-Βόλος, στο Καραϊσκάκη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Ολυμπιακός… Να λάβουμε κάθε πρωτοβουλία που θα κλείσει τον κύκλο της βίας και θα αναδείξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας. Η εικόνα της συνύπαρξης της επόμενης γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις εξέδρες, είναι η δική μας απάντηση στη βία» ανέφερε στο μήνυμά του ο Νίκος Γαβαλάς.