Τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων περίμενε ο Άκης Μάντζιος για να βελτιώσει τον Πανιώνιο, ο οποίος άρχισε με δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Το είπε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το ματς των «κυανέρυθρων» στην Τούμπα κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο, όμως, τα δεδομένα ανατρέπονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Η συνεργασία του Μάντζιου και του Πανιωνίου λύθηκε χθες το μεσημέρι.
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο, τον οποίο ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε η ανακοίνωση της νεοσμυρνιώτικης ομάδας.
Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση προπονητή. Ακούστηκε ήδη το όνομα του Νίκι Παπαβασιλείου με την εξαιρετική δουλειά στον Εργοτέλη, αλλά οι διοικούντες τον Πανιώνιο εξετάζουν μια – δυο περιπτώσεις ακόμα.
Εκτός από τον Μάντζιο, η ομάδα της Νέας Σμύρνης χάνει και τον Γιάννη Μασούρα. Ο νεαρός μεσοαμυντικός θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και αναμένεται να μείνει περίπου δύο μήνες εκτός δράσης.