Χρειάστηκαν δύο συναντήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ίλια Ίβιτς μέσα σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του δεύτερου με την ΑΕΚ. Ο μέχρι πρότινος ατζέντης επιστρέφει στην «Ένωση» έπειτα από 12 χρόνια. Στο μεσοδιάστημα εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής και στον Ολυμπιακό, αλλά από το 2009 κι έπειτα δραστηριοποιήθηκε ως μάνατζερ.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών. Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης», ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι».
Η πρώτη αποστολή του Ίλια Ίβιτς αφορά στην πρόσληψη του νέου προπονητή. Με τον Γκουστάβο Πογέτ να ‘χει τον πρώτο λόγο, αλλά δίχως να αποκλείονται άλλες δύο περιπτώσεις, των συνονόματων Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Βλάνταν Ίβιτς. Επειδή, όμως, πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις λόγω των συμβολαίων που έχουν σε Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα, ο Πογέτ μοιάζει ως το μεγάλο φαβορί.
20-214249poget