Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επιστρέψει στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Έχει στα χέρια του το εισιτήριο για τα αστέρια, μετά τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να το σφραγίσει στη σημερινή ρεβάνς (22:00) στη Ρωσία.


Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (26/08) την τελευταία τους προπόνηση πριν από τη ρεβάνς με τους Ρώσους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε κάποια έκπληξη όσο αναφορά την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο. Όλα δείχνουν ότι θα πάει με την επιτυχημένη συνταγή που έχει οδηγήσει τον ο Ολυμπιακό να βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή του στα αστέρια, κάτι το οποίο φάνηκε και από τις αλλαγές που πραγματοποίησε, 6 σε αριθμό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, για το αποψινό ματς:

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Θυμίζουμε και τη διαιτητική ομάδα, με τον σταρ Νταμίρ Σκόμινα, από τη Σλοβενία, ο οποίος σφύριξε τον περσινό τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Βοηθοί του θα είναι οι Γιούρι Πραπρότνικ και Ρόμπερτ Βουκάν, ενώ τέταρτο διαιτητής θα είναι ο Ράντε Ομπρένοβιτς.