Η Κράσνονταρ και η τεσσάρα, την οποία ο Ολυμπιακός τη φιλοδώρησε στο Καραϊσκάκη, ανήκουν στο παρελθόν. Η χαρά μπορεί να είναι τεράστια, μπορεί να κράτησε… άγρυπνους τους φίλους της ομάδας του Πειραιά, αλλά τώρα… σταματάει. Τώρα, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέστη το παραπάνω σαφές, με το μήνυμα, το οποίο ανάρτησε στα Social Media, λίγο νωρίτερα. Ο Πορτογάλος στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου θέλει, πέραν του προφανούς, της νίκης δηλαδή, μια καλή εμφάνιση η οποία θα πιστοποιήσει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση. 

Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει στα ευρωπαϊκά. Χωρίς να… αλλοιώσει τον χαρακτήρα της ενδεκάδας, ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει αλλαγές, για να φρεσκάρει την ομάδα του και να «τσεκάρει» πρόσωπα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Βασική αλλαγή, μπορεί να είναι εκείνη στην επίθεση, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να παίρνει χρόνο, μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού. Αναμένεται, επίσης, να δούμε βασικό και τον Καμαρά και ενδεχομένως και τον ήρωα της τεσσάρας επί της Κράσνονταρ, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς! Πέραν αυτών, ο Μαρτίνς θα αποφασίσει, για τις υπόλοιπες αλλαγές, στις προσεχείς προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχισει τις καλές εμφανίσεις του και να υποτάξει τον Αστέρα, ώστε να σηματοδοτηθεί μία καλή αρχή και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πηγή:gavros.gr