Η κακοδαιμονία του Ντε Μάρκους Κάζινς δεν λέει να τον αφήσει να ηρεμήσει και να αφοσιωθεί στο μπάσκετ. Από τη ρήξη αχίλλειου τένοντα τον Γενάρη του 2018 όταν ήταν παίκτης των Πέλικανς, δεν έχει ξαναπαίξει ουσιαστικά μπάσκετ αξιώσεων.

Η αρχή της περασμένης σεζόν τον βρήκε στους Γουόριορς όπου υπέγραψε με 5.3 εκατ. δολάρια στην προσπάθεια να κατακτήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Το ντεμπούτο του με τους Πολεμιστές όμως λόγω και μιας υποτροπής στον αχίλλειο μεταφέρθηκε για τα μέσα Γενάρη, έναν χρόνο σχεδόν μετά τον πρώτο τραυματισμό του.

Μπήκε σταδιακά στα ματς του Γκόλντεν Στέιτ, αλλά τραυματίστηκε και πάλι στον 1ο γύρο των playoffs παθαίνοντας θλάση στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να επιστρέψει στους τελικούς και το 1ο ματς κόντρα στους Ράπτορς, μη καταφέρνοντας ωστόσο να αποτελέσει παράγοντα της σειράς.

Το καλοκαίρι ο Κάζινς πήγε στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με τους Λιμνάνθρωπους που έψαχναν παίκτες με αξία και προσωπικότητα για να πλαισιώσουν τον ΛεΜπρον. Εκεί βρήκε μάλιστα και τον συμπαίκτη του στους Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις.

Όλα έδειχναν ιδανικά για ένα restart στην καριέρα του υπερταλαντούχου 29χρονου σέντερ, αλλά οι τραυματισμοί έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Όπως μας ενημερώνει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Boogie Man τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ειδικής προπόνηση που έκανε στο Λας Βέγκας με το γόνατό του να τον προδίδει.

Η κατάσταση του παίκτη θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με τους Λέικερς να προτίθενται να βρουν αντικαταστάτη του αν η απουσία του υπολογιστεί σε αρκετές εβδομάδες ή ακόμα και μήνες, ενδεχόμενο που δεν μπορεί να αποκλειστεί ιατρικά.

Πηγή άρθρου: to10.gr