Nέα μεγάλη απώλεια ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας καθώς ο Αλεξέι Σβεντ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ρωσία.

Ο άσος της Χίμκι που ταλαιπωρείται από έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει κι έτσι δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στα παρκέ της Κίνας.

Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Χίμκι, ο ηγέτης της ρωσικής ομάδας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες και θα υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Δεν μπορούσα καν να σκεφτώ ότι θα χάσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ λυπημένος. Το καλοκαίρι έκανα ατομικές προπονήσεις, ακόμη και στις διακοπές μου. Το πρόβλημα στον αστράγαλο υπήρχε, αλλά περίμενα να ήμουν έτοιμος για την εθνική ομάδα. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να περάσω τις εξετάσεις και έτσι οι γιατροί δεν μου επέτρεψαν να συμμετέχω στις προπονήσεις. Αμέσως κάλεσα τον κόουτς Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, γιατί ξέρω ότι η ομάδα υπολόγιζε σε μένα. Τον επόμενο μήνα θα κάνω θεραπείες και θα είμαι υπό την επίβλεψη των γιατρών της Χίμκι», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Χίμκι ο Σβεντ.

Πηγή άρθρου: to10.gr