Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέγραψαν με two-way συμβόλαιο τον Φρανκ Μέισον ΙΙΙ, με τον 25χρονο γκαρντ σε δηλώσεις του να στα χαρακτηριστικά που έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και για τις σκέψεις του που θα τον έχει συμπαίκτη.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως ο «Greek Freak» μέσα στο παρκέ είναι ένας… νταής, που είναι ασταμάτητος, ενώ επισήμανε το πόσο ταπεινός επιλέγει να παραμένει, αλλά πως ακούει τους προπονητές του, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα τον έχει συμπαίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μέισον ΙΙΙ:

«Ο Γιάννης είναι ένας «νταής» ύψους 213 εκατοστών! Είναι ασταμάτητος στον αιφνιδιασμό, παίζει αυτοματισμένα γύρω από τη ρακέτα, συμπεριφέρεται όμως ταπεινά και ακούει τους προπονητές. Δηλώνω ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί του και θα κάνει τη δουλειά μου ευκολότερη», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του και να τον αντιμετωπίσω ένας με έναν στο Λες Βέγκας. Ήταν μεγάλη στιγμή. Δούλεψα και με τον Κρις Μίντλετον και τον Πατ Κόνατον και πέρασα όμορφα. Όλοι γινόμαστε καλύτεροι όταν βλέπουμε τον Γιάννη ζωντανά, την εργατικότητα που είναι απίστευτη. Είμαι απλά ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος αυτής της ομάδας και θα παίξω με έναν τέτοιο αθλητή…»