Η Έβερτον επισημοποίησε την απόκτηση του Μόιζε Κεν για τα επόμενα πέντε χρόνια, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τις 27,5 εκατομμύρια λίρες.

Ο 19χρονος άσος ανήκε στην Γιουβέντους από το 2016, με την οποία πέτυχε 7 γκολ σε 17 συμμετοχές την περσινή χρονιά. Έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Serie A που πετυχαίνει συνολικά 8 γκολ και γενικότερα εντυπωσίασε παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Μάρκο Σίλβα και η Έβερτον θα εντάξουν στο δυναμικό τους ένα σπουδαίο ταλέντο, με πολλά περιθώρια βελτίωσης, ο οποίος έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Στα «ζαχαρωτά» αναμένεται να αποκτήσει ρόλο βασικού, μιας και ο έτερος επιθετικός των Άγγλων, Τσενκ Τοσούν που ήρθε το 2018, δεν έπεισε και αναμένεται να παραχωρηθεί. Η Έβερτον ενισχύεται σημαντικά σε μια σεζόν που στόχος είναι η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Κεν θα είναι η «αιχμή του δόρατος», συνθέτοντας μια εξαιρετική «τριπλέτα» στην επίθεση της ομάδας, μαζί με τους Ριτσάρλισον και Μπερνάρντ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι εάν η Γιουβέντους έχει βάλει ρήτρα επαναγοράς στους όρους της μεταγραφής του νεαρού φορ, σε περίπτωση που πωληθεί μελλοντικά σε άλλη ομάδα.

Δείτε την επίσημη παρουσίαση του Κεν στην ιστοσελίδα της Έβερτον: