Μετά από το 1-1 με τη Μακάμπι Νετάνια και παρά τη σχετικά καλή εμφάνιση των παικτών του, ο Μιγκέλ Καρντόσο υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση. Προφανώς, μετά από το φιλικό με την αδύναμη Σταλ Σταλόβα η επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού για την πραγματοποίηση μεταγραφών πρέπει να έγινε ακόμα πιο έντονη. Όχι επειδή η «Ένωση» απέτυχε να πάρει τη νίκη σε ακόμα ένα ματς, αλλά διότι οι παίκτες της απογοήτευσαν με την απόδοσή τους. Για να αποφύγει ένα σημαντικό επικοινωνιακό κάζο, ο Καρντόσο χρησιμοποίησε στο τελευταίο ημίωρο αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σχεδόν 15 ώρες νωρίτερα κόντρα στους Ισραηλινούς. Κάπως έτσι έφτασε η ΑΕΚ στο 1-1, αλλά το σκορ αποτελεί μαγική εικόνα.
Οι Πολωνοί είχαν δοκάρι στο 3’ σε κεφαλιά του Βίτατσικ και προηγήθηκαν στο 43’ με τον Βιτσκίεβιτς. Έχασαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και για άλλο γκολ, όμως, τελικά δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Μάνταλο στο 70’.
ΑΕΚ: Αθανασιάδης (61’ Τσιντώτας), Σταμούλης, Οικονόμου (65’ Βράνιες), Σβάρνας, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Ντέλετιτς (65’ Σιμάο), Μπότος (74’ Ζεράλδες), Σαρδέλης (65’ Μάνταλος), Γιακουμάκης (74’ Κλωναρίδης)
ΣΤΑΛ ΣΤΑΛΟΒΑ: Καλινόφσκι (46' Κόνεφολ), Γιάζκεβιτς, Βίτασικ, Σπίεβακ (46' Γιαρόζ), Σομπότκα, Μίστρζικ (46' Βίζικ), Προζίνσκι, Πιέτρας, Ντάντοκ, Πλόνκα (61' Γιόπεκ), Φιτζκίεβιτς (46' Ζιαβίνσκι).