Μεγάλη εντός έδρα φιλική ήττα γνώρισαν οι Περιστεριώτες με τον νέο τεχνικό Γιάννης Αναστασίου καθώς ηττήθηκαν 0-3 από την Νότιγχαμ. Η ομάδα του Ατρομήτου παρουσίασε αρκετά αμυντικά κενά δώδεκα ημέρες πριν το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειξε ότι θέλει δουλειά πολύ σε άμυνα και επίθεση για να μην πέσει θύμα έκπληξης από Πολωνούς ή Σλοβάκους

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν ρίσκαρε και προσέθεσε μόνο τρία πρόσωπα, στα οκτώ παλιά. Βασικοί δηλαδή οι Δημήτρης Γούτας - πλάι στον Σπύρο Ρισβάνη - ο Χάρης Χαρίσης στο κέντρο και ο Απόστολος Βέλλιος στην κορυφή της επίθεσης.

Υπήρχαν φάσεις που ο Ατρόμητος έβγαλε ποιότητα χάρη στο τρίγωνο Κορτ-Ούμπιδες-Βέλλιος. Για να φθάσει η μπάλα στα πόδια ή το κεφάλι του τελευταίου, ωστόσο, χρειάζεται δουλειά πολύ. Ο Ενσικουλού είχε κάποιες εξάρσεις στο παιχνίδι του, δεν κατάφερε όμως να συνδυαστεί με τους συμπαίκτες του

Ο Ατρόμητος παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Νότιγχαμ. Η ατομική ποιότητα των ρεντς ήταν εμφανής. Ο Σάμι Αμεόμπι είχε συμμετοχή στα δύο πρώτα γκολ, αυτός άνοιξε το σκορ. Είχε και την καλύτερη φάση της αγγλικής ομάδας ενδιάμεσα.

Το καλύτερο γκολ του ματς ήταν το τρίτο. Σ' αυτό δεν φέρει ευθύνη ο Ατρόμητος. Ο κεραυνός που εξαπέλυσε ο Λόλι ήταν άπιαστος για τον Μπάλας Μέγερι. Η Νότιγχαμ με τις προσθήκες της (Αμεόμπι, Άλφα Σεμέδο, Μούριτς) δείχνει ικανή να διεκδικήσει την άνοδο από την Championship στην Premier League τη νέα σεζόν.