Στην Πολωνία βρίσκεται πλέον ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός εξτρέμ από τη Σερβία ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.
Το αντίστροφο δρομολόγιο, δηλαδή, από το Γκντανσκ προς την Αθήνα έκανε ο Γιώργος Ξενιτίδης. Ο νεαρός παίκτης υπέστη κάκωση στο γόνατο και ο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του έκριναν σκόπιμη την επιστροφή του στο Ρέντη, όπου τα μηχανήματα αποκατάστασης είναι σύγχρονα και θα βοηθήσουν σημαντικά στην αποθεραπεία.
Στον ΟΦΗ, εξ άλλου, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μάνος. Ο 25χρονος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα της Κρήτης έπειτα από ένα χρόνο. Στο διάστημα αυτό φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» παραχώρησαν τον Μάνο δανεικό μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και στο Ηράκλειο ελπίζουν να επαναλάβει ο παίκτης τα προ διετίας κατορθώματά του όταν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη FootBall League και βοήθησε τον ΟΦΗ να εξασφαλίσει την επιστροφή του στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
range

xenitidis