Τις εξαιρετικές σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό υπογράμμισε ο Κώστας Φορτούνης κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στην υπογραφή του νέου συμβολαίου του που σφραγίζει τη σχέση ζωής με την ομάδα του Πειραιά.
Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:
Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό που ήθελα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια άλλα η επιθυμία που είχα από την αρχή για να μείνω και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.»
Για τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην παραμονή του: «Με όλους έχω πάρα πολύ καλή σχέση άλλα αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν λίγες μέρες. Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις.»
Για την προετοιμασία: «Πλέον όλοι θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή, να πάρουμε τίτλους και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Champions League.»