Η Άντερλεχτ ανακοίνωσε από το απόγευμα της Πέμπτης τον δανεισμό του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ και ο Βόσνιος έπιασε ήδη δουλειά, καθώς το πρωί της Παρασκευής πήγε στα Σπάτα κι έκανε ατομικό πρόγραμμα, την ώρα που η «Ένωση» παρουσίαζε τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν. Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα με την περσινή περίοδο, αν και τότε υπήρχε στον ορίζοντα η προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για τον Βράνιες, μετά από το προπονητικό κέντρο πήγε για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία προγραμμάτισε την επίσκεψή του στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του για χάρη του οποίου αρνήθηκε πρόταση από την Τουρκία.
«Γιατί… “η ΑΕΚ είμαστε εμείς!”
Η δύναμη της ΑΕΚ είμαστε εμείς!
Για όσα πετύχαμε όλοι μαζί!
Για όσα θα πετύχουμε στο μέλλον!
Για τα νέα μας τείχη που ορθώνονται και πάλι ψηλά!
Κόσμος και παίκτες μία ομάδα, στην ίδια ενδεκάδα, με το ίδιο πάθος!
Με το σλόγκαν “η ΑΕΚ είμαστε εμείς” παρουσιάζονται τα εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20, λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν με το πρώτο ραντεβού της ομάδας μας στα Σπάτα.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
-Η ΠΑΕ ΑΕΚ διατηρεί στα ίδια επίπεδα τις περσινές εξορθολογισμένες τιμές, που παρέχουν στον κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας έκπτωση τουλάχιστον 20% και δυνατότητα έγκαιρης απόσβεσης του κόστους αγοράς σε σχέση με το απλό εισιτήριο. Και όλα αυτά μετά από ενδελεχή συγκριτική μελέτη με βάση τον περσινό κάτοχο διαρκείας σε σχέση με τον φίλαθλο που πήγε στους ίδιους αγώνες με απλό εισιτήριο.
-Διατηρεί την σημαντική έκπτωση τριετίας του 10% για τους κατόχους διαρκείας συγκεκριμένων κατηγοριών, οι οποίοι έμειναν σταθερά κοντά στην ομάδα.
-Στη συγκεκριμένη κατηγορία κατόχων τριετίας η ΠΑΕ ΑΕΚ θα δώσει και προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας στο νέο γήπεδο, παράλληλα βεβαίως με την βασική κατηγορία όσων αγόρασαν διαρκείας στα χρόνια της Γ’ και της Β’ Εθνικής!
-Διατηρεί επίσης (κάτι που παρέχει μόνο η ομάδα μας) όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες για ΑΜΕΑ, παιδιά, εφήβους, νέους έως 24 ετών, αλλά και τους άνω των 65 ετών φιλάθλους μας.
-Τα παιδιά έως και 10 ετών μπορούν να προσέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο εκτός από τα εντός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και τα ευρωπαϊκά ματς. Κάθε γονιός-κηδεμόνας μπορεί να εξασφαλίσει ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας με πολύ σημαντική έκπτωση για κάθε παιδί-έφηβο από 4 έως και 17 ετών, ο οποίος πρέπει να έχει γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2002. Απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης (του παιδιού) για την έκδοση του εισιτηρίου», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.