Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, χαρακτήρισε ως «απόλυτο σταρ του ΝΒΑ» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλώντας στο σερβικό μέσο «Sportski žurnal».

Αναφερόμενος στην πορεία που θα έχει η χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο,
ο 51χρονος τεχνικός είπε τα καλύτερα λόγια για τον «Greek Freak», ενώ για την Ελλάδα τόνισε πως «είναι μια από τις ομάδες που παρουσιάζουν πρόοδο στην απόδοση τους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Ήλθε η ώρα να βάλουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να παρουσιάσουμε τα δεδομένα αναλυτικά. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο κι ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέρα από την ατομική βελτίωση των παικτών, υπάρχουν συγκεκριμένες εθνικές ομάδες που παρουσιάζουν πρόοδο. Αρχίζοντας από την Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον απόλυτο κυρίαρχο στο ΝΒΑ!

Η Γαλλία και η Λιθουανία είναι ομάδες υψηλής ποιότητας κι εξαιρετικά επικίνδυνες για κάθε αντίπαλο. Σε δεύτερο πλάνο, υπάρχουν η Ρωσία και η Τουρκία. Η Ισπανία είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Δείτε τι συμβαίνει, επί παραδείγματι με τους Γκασόλ και Ιμπάκα που συμμετέχουν στους Τελικούς του ΝΒΑ. Είναι μια εθνική που παρά την απόσυρση του Ναβάρο και την απουσία του τραυματία Πάου Γκασόλ, παρουσιάζει τρομερή συνέπεια».