Αν και ακόμα δεν έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο αγώνα, ο Ματιέ Βαλμπουενά δείχνει με διάφορους τρόπους ότι δέθηκε ήδη με την ομάδα του Πειραιά. Ένα δημοσίευμα της «Fanatik» επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, καθώς ο συντάκτης του ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προσπαθεί να πείσει τον Μάρτιν Σκρτελ να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα.
«Ο Ματιέ Βαλμπουενά ψάχνει τον Σκρτελ κάθε μέρα γιατί θέλει να είναι συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό. Ο Ματιέ εμπιστεύεται τον Μάρτιν γιατί ξέρει τις δυνατότητες του και τι μπορεί να κάνει. Πιστεύει ότι μπορούν να πετύχουν μαζί στον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες πιέζουν αλλά τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα», έγραψε ο Μιθάτ Χαλίς.
«Υπήρξε μια συνάντηση με την Φενέρ για το θέμα του συμβολαίου αλλά τίποτε δεν είναι οριστικό. Ο Μάρτιν έχει περάσει καλά στην Κωνσταντινούπολη αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές και ρωσικές ομάδες αλλά δεν θα πάει», συμπλήρωσε για τον έμπειρο Σλοβάκο αμυντικό, ο οποίος παραμένει στο κάδρο του Ολυμπιακού.
Martin_Skrtel_Slovakia