Καθημερινό θέμα στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Βραζιλίας είναι ο Νεϊμάρ. Όχι τόσο για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που τον θέτει νοκ άουτ από το Κόπα Αμέρικα, όσο για την καταγγελία ότι βίασε στο Παρίσι μία συμπατριώτισσά του. Κάθε εκπομπή που σέβεται το κοινό της κάνει και μία αποκάλυψη για όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν και τη Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα. Η τελευταία αποκάλυψη περιλαμβάνει τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο Νεϊμάρ και η Βραζιλιάνα μοντέλα. Στοιχεία που ερευνώνται και από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας.
Αναλυτικά τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Νεϊμάρ με την κοπέλα:
Νατζίλα: Θα κοιμηθώ. Δεν έρχεσαι και με έχεις εδώ να περιμένω. Μπορούσες απλά να πεις ότι δεν θα έρθεις.
Νεϊμάρ: Σε 15 (λεπτά) είμαι εκεί. Τακτοποιούσα κάτι. Χαχαχα.
Νατζίλα: Θα παντρευτείς; Όχι.
Νεϊμάρ: Ήμουν για φαγητό. Δεν θα παντρευτώ, δόξα τω Θεώ.
Νατζίλα: Θα μείνω χωρίς μπαταρία στο κινητό και δεν ξέρω που είναι ο φορτιστής. Σε περιμένω στο 203 (αριθμός δωματίου).
Το τελευταίο μήνυμα εστάλη στις 17::18 της 16ης Μαΐου. Τα υπόλοιπα μηνύματα εστάλησαν από τις 18:16 και μετά της ίδιας ημέρας όταν πια ο Νεϊμάρ είχε φύγει από το ξενοδοχείο.

Νεϊμάρ: Ανεξάρτητα από αυτό που μου έκανες, σε συγχωρώ. Όλα καλά. Αν θέλεις κάτι, στείλε μήνυμα.
Νατζίλα: Θέλω να φύγω. Μόνο αυτό.
Νεϊμάρ: Οκ.
Η κοπέλα στέλνει φωτογραφία με τα οπίσθιά της μελανιασμένα.
Ο Νεϊμάρ στέλνει emoji θλιμμένο και χεράκια ανοιχτά.
Η Νατζίλα στέλνει φωτογραφία με τα αιματώματα στα επίμαχα σημεία.
Νατζίλα: Γι΄αυτό φορούσα σορτς. Θυμάσαι όλα όσα έγιναν χθες;
Νεϊμάρ: Προφανώς.
Νατζίλα: Μπορείς να με μπλοκάρεις. Θα τελειώσω με όλα αυτά που περνάω. Δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά.
Νεϊμάρ: Χαλάρωσε, συνέχισε τη ζωή σου και όλα καλά.
Νατζίλα: Αν πάρεις την πρωινή πτήση, πες μου, σε παρακαλώ.
Νεϊμάρ: Οκ, θα σου στείλω.
Νατζίλα: Ο άνθρωπος που γνώρισα σήμερα δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που είδα χθες. Αυτός είναι ο Νεϊμάρ με τον οποίο παθιάστηκα.
Νεϊμάρ: Δεν με ξέρεις καλά, είμαι νορμάλ.
Νατζίλα: Όλοι είμαστε.
Ο Νεϊμάρ στέλνει emoji με τα χέρια ενωμένα.
Νεϊμάρ: Χθες όλα έγιναν γρήγορα και δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε.
Νατζίλα: Μπορεί. Εγώ ήθελα πολύ να σε γνωρίσω και όλα έγιναν γρήγορα. Από το πρωί είδα αυτά τα σημάδια, χθες ούτε που μιλήσαμε, εσύ χτυπιόσουν, σήμερα ήσουν πιο ήρεμος. Χθες ήμουν ήρεμη και σήμερα ήμουν εγώ αυτή που σε χτύπησα. Κρίμα που δεν πήγε καλά.
Νεϊμάρ: Ναι, αλλά για τα σημάδια φταις κι εσύ, χαχαχα, ζητούσες περισσότερο (στέλνει emoji με ανοιχτά χέρια).
Ναι, δυστυχώς δεν πήγε καλά. Δυστυχώς αυτό που έγινε σήμερα (με την κοπέλα να χτυπά τον ποδοσφαιριστή) τα κατέστρεψε κάπως. Ήταν, όμως, χαρά μου που σε γνώρισα.
Νατζίλα: Είσαι τρελός; Σου ζήτησα να σταματήσεις και επίσης μου ζήτησες συγγνώμη.
Ο Νεϊμάρ στέλνει ένα emoji προβληματισμού.
Νατζίλα: Μένει εδώ. Εσύ εξακολουθείς να είσαι ο Νεϊμάρ κι εγώ μία γυναίκα. Αν έστειλες αυτή τη φωτογραφία σε κάποιον, σε παρακαλώ να του ζητήσεις να τη διαγράψει, διότι δεν θέλω να μπλεχτεί το όνομά μου με το δικό σου.
Νεϊμάρ: Δεν θα το έκανα ποτέ.
Νατζίλα: Ξέρεις πολύ καλά τι μου έκανες και πως μου συμπεριφέρθηκες. Πραγματικά, με κακομεταχειρίστηκες. Ακόμα κι αν ποτέ ξανά δεν ξαναμιλήσουμε, ξέρεις κατά βάθος τι συνέβη. Ελπίζω να μη νιώσεις ποτέ ούτε τα μισά από αυτά που έκανες. Αυτό που περισσότερο με φοβίζει είναι ότι φαίνεται σαν όλα να πήγαν καλά και εγώ να είμαι απολύτως τρελή. Δείχνεις ότι ο εγκέφαλός σου λειτουργεί μόνο μέσα στο γήπεδο και ότι η καρδιά σου δεν λειτουργεί καθόλου. Τελικά, ό,τι κι αν έγινε, δεν έχει σημασία. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι χρειάζεται για να ξεχάσω τι συνέβη και πως μου φέρθηκες. Κοιμήσου καλά και ευχαριστώ. Τουλάχιστον τώρα ξέρω πραγματικά ποιος είναι ο Νεϊμάρ.
Όταν ο Νεϊμάρ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που του έστελνε η Νατζίλα, η νεαρή μοντέλα του έστειλε ακόμα ένα μήνυμα γράφοντας: «Δεν τα έδειξες όλα». Και προφανώς δεν εννοούσε μόνο το ηχητικό που φέρεται ότι διέγραψε ο μεσοεπιθετικός της Παρί.
neymar