Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις και όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται έντονα για τον αρχηγό των ερυθρόλευκων είναι και η Γουέστ Χαμ, η οποία σύμφωνα με την έγκυρη Sun βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μάλιστα, οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με τη μεταγραφή να στοιχίζει στα σφυριά περίπου 18 εκατ. ευρώ. Ο προπονητής της ομάδας του Λονδίνου, Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχει στην κορυφή της λίστας του τον Αντρέ Γκόμες της Έβερτον και τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όμως η περίπτωση του Φορτούνη είναι πιο προσιτή οικονομικά για τη Γουέστ Χαμ.

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής θα παίξει ο αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων, Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, ο οποίος γνωρίζει τον Φορτούνη από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό το 2017.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουέστ Χαμ θέλει να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή, με το δημοσίευμα να τονίζει πως η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη ακόμα και να προσφέρει περισσότερα χρήματα για να κλείσει άμεσα η υπόθεση.
πηγή:to10.gr