Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί στο Μπακού ο τελικός του φετινού Europa League ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι. Με την UEFA να παρουσιάζει τα ματς που έχουν ξεχωρίσει φέτος στη διοργάνωση. Μεταξύ αυτών και ένα του Ολυμπιακού. Ποιο ήταν αυτό; Η απάντηση προφανής και εύκολη.

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού με την Μίλαν, το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου 2018, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Το ΕΠΟΣ του Ολυμπιακού με 3-1 κόντρα στην κορυφαία ιταλική ομάδα. Ένα ματς που είχε και αξία αγωνιστική, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν τους «ροσονέρι» και βρέθηκαν με αυτό τον τρόπο στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Με την UEFA να σημειώνει: «Στην ομάδα του Πειραιά ήξεραν πώς για να περάσουν στους “32” έπρεπε να νικήσουν 2-0 ή 3-1 την Μίλαν ή με τρία γκολ διαφορά. Στο 60ό λεπτό το ματς ήταν ισόπαλο 0-0 και ήταν πλέον δύσκολο να γίνει αυτό. Αλλά έγινε... Με το γκολ του Σισέ που άνοιξε το... δρόμο και τον Κώστα Φορτούνη να ολοκληρώνει το “παραμύθι” του Ολυμπιακού που έκανε μια τεράστια νίκη, μια νίκη που δεν θα ξεχαστεί ποτέ στην ιστορία».
πηγή:gavros.gr