Προτεραιότητα στον φαληρικό όρμο

Tην ανάγκη δηµιουργίας ειδικού προγράµµατος έργων για τις περισσότερο µειονεκτούσες περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και την επίσπευση των έργων στο παραλιακό µέτωπο, που έχουν καθυστερήσει υπερβολικά, ζήτησε ο Γιώργος Ιωακειµίδης, επικεφαλής της παράταξης «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εµπιστοσύνης» στη 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου στην Παλιά Βουλή. Απέναντι στα αιτήµατα που διατύπωσε ο κ. Ιωακειµίδης προς τη νέα περιφερειακή Αρχή, ο περιφερειάρχης, Νίκος Χαρδαλιάς, δεν τοποθετήθηκε αρνητικά, αφού, άλλωστε, και δική του προτεραιότητα είναι η προσοχή της Περιφέρειας να στραφεί κυρίως στις περιοχές της ∆υτικής και της Ανατολικής Αττικής που στερούνται βασικών έργων υποδοµής, αλλά και να ολοκληρωθούν επιτέλους τα έργα στον φαληρικό όρµο.


Ο ∆Ε∆∆ΗΕ αποδέχθηκε αίτημα του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού για υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης του δήμου του


Το "καμπανάκι" από τα Κύθηρα

«Καµπανάκι κινδύνου» κρούει ο δήµαρχος Κυθήρων, Ευστράτιος Χαρχαλάκης, για τους µικρούς ορεινούς και νησιωτικούς δήµους. Ο δήµαρχος θεωρεί ότι κυρίαρχα κριτήρια στην κατανοµή της κρατικής χρηµατοδότησης πρέπει να είναι η νησιωτικότητα και η ορεινότητα, προκειµένου να µπορούν οι δήµοι αυτών των περιοχών να πληρώνουν τις µισθοδοσίες του προσωπικού τους και να καλύπτουν τις λειτουργικές τους ανάγκες.


Την παραίτησή του από αντιδήμαρχος Αλοννήσου υπέβαλε ο Νίκος Καραμάλης, γιατί διορίστηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του


Εκλογές 

Κάλπες θα στηθούν και πάλι στον ∆ήµο Αλεξάνδρειας Ηµαθίας για νέο γύρο εκλογών. Το ∆ιοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας έκρινε ότι κακώς δεν επετράπη στον συνδυασµό «Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ», µε επικεφαλής τη ∆ώρα Κουρκουτά, να ανακηρυχθεί τον περασµένο Αύγουστο υποψήφιος από το Πρωτοδικείο, µε αποτέλεσµα να µην µπορέσει να συµµετάσχει στις δηµοτικές εκλογές του περασµένου Οκτωβρίου.


Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας στον Δήμο Ηλιούπολης ανέλαβε ο χειρουργός Παύλος Λαμπρόπουλος


Υποστήριξη από όλους ζητά ο Δούκας

Τη στήριξη της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΚΕ∆Ε από όλους τους αιρετούς, ανεξαρτήτως κόµµατος, ζητά ο δήµαρχος Αθηναίων, Χάρης ∆ούκας. «Η εποχή, οι ανάγκες και η συγκυρία επιτρέπουν, αλλά κυρίως επιτάσσουν τη συνάντηση όλων των δυνάµεων που πιστεύουµε στις µεγάλες αλλαγές και µεταρρυθµίσεις που χρειάζεται ο θεσµός», τονίζει ο κ. ∆ούκας.