Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος, οι παλιές αυθεντικές καρέκλες του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά οι οποίες φέρουν ειδική αρίθμηση, φωτογραφίες, έπιπλα και αντικείμενα με πρωταγωνιστή το κλασσικό πιάνο απαρτίζουν τον μοναδικό χώρο του φουαγιέ, στον οποίο από 1η Φεβρουαρίου θα λειτουργεί ένα πανέμορφο Bistrot.

Το εμβληματικό κτήριο που κοσμεί την πόλη του Πειραιά, χτίστηκε σε σχέδια του αρχιτέκτονα Ιωάννη Λαζαρίμου κι εγκαινιάστηκε στις 9 Απριλίου του 1895.

Μετά από 124 χρόνια από τότε που άνοιξε τις πύλες του, ο χώρος αποκτά νέα πνοή καθώς το νεοκλασικό κτίριο που βρίσκεται κεντρικότερο σημείο της πόλης του Πειραιά, θα φιλοξενεί από 1η Φεβρουαρίου το νέο Foyer Café Bistrot το οποίο εναρμονίζεται απόλυτα με τον χαρακτήρα του.

 Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες όπως ο Δημήτρης Ροντήρης, ο Αλέξης Σολομός και ο Κάρολος Κουν, αλλά και σπουδαίους ηθοποιούς, όπως ο Αιμίλιος Βεάκης, ο Δημήτρης Χορν, ο Μάνος Κατράκης, ο Αλέξης Μινωτής, η Πειραιώτισσα Κατίνα Παξινού και η Κυβέλη.

Πλέον παράλληλα με τις θεατρικές παραστάσεις και τα καλλιτεχνικά δρώμενα θα λειτουργει και το Foyer Café Bistrot, καθημερινά από την 1η Φεβρουαρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με ξεχωριστές μουσικές επιλογές, ιδιαίτερες γεύσεις και μια πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών με εκλεκτές ετικέτες.

Το Foyer Café Bistrot, το νέο εγχείρημα που φέρνει την υπογραφή των Πειραιωτών Κοσμά Καραβά, Δημήτρη Παναγόπουλου και Γιώργου Νικολάου, θα αποτελέσει έναν σημαντικό πόλο έλξης για την καθημερινή ψυχαγωγία, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την νοσταλγία και την ποιότητα.