Sfera Cover Song
Όσο έχω εσένα – Στέλιος Ρόκκος

Οι διασκευές μεγάλων επιτυχιών έχουν την δική τους θέση στο airplay  και οι ακροατές του Sfera 102,2 αποφάσισαν να ζητήσουν από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς το τραγούδι αυτό που περισσότερο από όλα τα άλλα θα ήθελαν να το ακούσουν «πειραγμένο»!

Μέσω viber έκαναν τις προτάσεις τους, θυμήθηκαν μεγάλα hits και αναρωτήθηκαν μήπως θα ήταν καλό να "πειραχτούν" και  κάποια από τα καινούργια….

Το 1999 είναι ωστόσο η χρονιά στην οποία φρέναραν και το «Όσο έχω εσένα» – δημιουργία του Στέλιου Ρόκκου - είναι το τραγούδι που ζητήθηκε . . . «αλλιώς». Επιτυχία μεγάλη που μάλιστα ντύνει πια και ομότιτλη τηλεοπτική σειρά αυτής της σεζόν….

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε, λοιπόν, ήταν γρήγορη, το challenge ενεργοποιήθηκε

https://www.facebook.com/sferaradio/videos/573846573033689/

και ο Στέλιος Ρόκκος αποφάσισε να κλειστεί στο studio του και να το προσφέρει στους ακροατές σε new version, ακουστική και εξαιρετικά μελωδική. . .

Συντονισμένοι στον Sfera 102,2 οι ακροατές  ακούν το Sfera Cover Song «Όσο έχω εσένα» να παίζει ως μπαλάντα/new version ενός πραγματικά αγαπημένου τραγουδιού . . . Και η έμπνευση για το επόμενο Sfera Cover Song εξακολουθεί να τροφοδοτείται από πολλά μηνύματα ακροατών για πολύ ενδιαφέρουσες διασκευές…

#staytuned

#somethingnewiscoming