Εχοντας κυκλοφορήσει το 19ο άλμπουμ τους «Ζαλίκι» οι active member – που μετρούν εικοσιέξι χρόνια επιτυχιών - θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Θα είναι μια βόλτα στην σημαντική δισκογραφία του συγκροτήματος με κομμάτια που είναι είτε κατακραυγή στο κοινωνικο-πολιτικό γίγνεσθαι, είτε περάσματα στ’ όνειρο και το παραμύθι τα οποία αγαπήθηκαν από όλες τις ηλικίες.

Συνεχίζουν για το κοινό τους


Το 2015 το συγκρότημα είχε δηλώσει σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τέλος με βιαστικά άρθρα να παραφράζουν την απόφαση για παύση ως διάλυση.

Ο B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) εμπνευστής και ιδρυτής του συγκροτήματος, όπως και η συνοδοιπόρος Sadhazinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) είχαν αποφασίσει να εστιάσουν σε προσωπικά σχέδια.


Ομως οι φανατικοί που τους ακολουθούν, και είναι πολλοί, φαίνεται πως εδώ και δύο χρόνια μετά από την σκληρή τους εκείνη απόφαση, δεν τους αφήνουν να σταματήσουν για αυτό και εκείνοι συνεχίζουν αποδεχόμενοι τις προσκλήσεις.

Η προπώλήση των εισιτηρίων για την επερχόμενη συναυλία των active member γίνεται στην Amberola (Αν. Ζίννη 12 Κουκάκι) 2104022413 καθημερινά 12:00-19:00.

ΛΜ