Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και αυτή την εβδομάδα οι Ιωνικές Γιορτές που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Χατζατουριάν, ο οποίος έχει κάνει και φέτος εξαιρετική δουλειά.

Το μεγαλύτερο ραντεβού πολιτισμού στην Αθήνα δίνει και φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με ένα από τα πιο πλούσια προγράμματα στην ιστορία του θεσμού.

Στο φετινό πρόγραμμα έχουν ενταχθεί σημαντικές παραστάσεις από οργανισμούς αδιαμφισβήτητης αξίας, όπως το Ελληνικό Φεστιβάλ, τα ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Ιωαννίνων και Κρήτης και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, τραγωδίες που παρουσιάστηκαν στην Επίδαυρο, συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού, όπως η Δήμητρα Γαλάνη και ο Βασίλης Λέκκας, κινηματογραφικές προβολές, παιδικό θέατρο, αλλά και αφιέρωματα σε καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, όπως ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο σπουδαίος ερμηνευτής Κώστας Χατζής και ο αξέχαστος Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.culturens.org και στα τηλέφωνα: 6977 838626, 2132025922 & 924 email: politistikosorg@yahoo.