Ο δήμος Ζωγράφου, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, διοργανώνει μία ξεχωριστή επετειακή μουσική εκδήλωση στον Πολυχώρο ΑΛΕΚΑ (Γ΄ Ορεινής Ταξιαρχίας, Ζωγράφου) όπου θα παρουσιαστεί το μουσικό έργο «Γράμματα στο Μακρυγιάννη» του Ηλία Ανδριόπουλου.

Ο Ηλίας Ανδριόπουλος ανήκει στους κορυφαίους συνθέτες που διαθέτει ο τόπος μας, με έργο πολύπλευρο και αγαπητό από το ευρύ κοινό.

Μαζί του σε αυτό το μουσικό ταξίδι, δύο σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές. Ο κλασικός πια Μανώλης Μητσιάς που έχει αφήσει έντονο το ερμηνευτικό του στίγμα στο νεοελληνικό μας τραγούδι και η Θεοδώρα Μπάκα που ανήκει στη νεότερη καλλιτεχνική γενιά και μας έρχεται με επιτυχημένη θητεία και διακρίσεις από το λυρικό τραγούδι.

Όσοι λοιπόν βρεθούν την Κυριακή στις 20:30, στον Πολυχώρο ΑΛΕΚΑ, θα απολαύσουν εκτός από το έργο «Γράμματα στο Μακρυγιάννη» και μία μουσική διαδρομή σε τραγούδια-σταθμούς του Ηλία Ανδριόπουλου από τις δισκογραφικές δουλειές του «Λαϊκά Προάστια», «Ξένες Πόρτες», «Αργοναύτες», «Προσανατολισμούς», «Ωδές», «Πρώτο Ύμνο» , «Φιλόπατρι» κ.ά. Ήχοι ελληνικοί, με τα λόγια των ποιητών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ