Η Ελεωνόρα, αν και είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται. Από ροκ περσόνα, σε ρομαντική ερμηνεύτρια και από την Μελίνα Μερκούρη στην Εντίθ Πιάφ. Σε ότι κάνει όμως παίρνει πάντα τις καλύτερες κριτικές και λαμβάνει την αγάπη του πιστού της κοινού, που συνεχώς μεγαλώνει.


“Love tour”, λοιπόν για φέτος, μια περιοδεία πλημμυρισμένη με αγάπη, γιατί όπου υπάρχει αγάπη, γίνονται υπέροχα πράγματα. Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει στις 19 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», ενώ λίγες μέρες νωρίτερα στις 15 Ιουνίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί στη σκηνή του Θέατρου Δάσους στη Θεσσαλονίκη.


Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες η ερμηνεύτρια με την ομάδα της έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!


Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, ενώ μαζί της στη σκηνή θα βρίσκονται οι μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν (κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς), Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα και κρουστά), Παρασκευάς Κίτσος (ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο), Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα, κρουστά και πιάνο), Νίκος Πασσαλίδης (μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα).