Σήμερα Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024, στις 20:30, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και το Ogdoo Music Group, διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου- CD του Δημήτρη Καρρά, με τίτλο «RockaRolla 6 songs». (Ένας δραματουργικός - musical μονόλογός του Δημήτρη Καρρά με τον Γιώργο Κιμούλη).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Γιώργος Κιμούλης, σκηνοθέτης, ηθοποιός
Γιώργος Νταλάρας, ερμηνευτής
Μάκης Παπαδημητράτος, ηθοποιός
Μανώλης Φάμελλος, τραγουδοποιός

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ξυνόπουλος.

Τα τραγούδια του cd θα ερμηνεύσει στις original αγγλικές εκτελέσεις ο Γιάννης Τσέρος μαζί του στο πιάνο ο Χριστόφορος Μαστοράκης, με ελεύθερη είσοδο, αρκεί να κάνετε κράτηση θέσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το μουσικό βιβλίο «RockaRolla 6 songs»


Σήμερα η παρουσίαση του "RockaRolla 6 songs" με Νταλάρα και Κιμούλη και Μανώλη Φάμελλο


Λίγα λόγια για το βιβλίο-CD «RockaRolla 6 songs»

Η έκδοση περιλαμβάνει συνολικά έξι τραγούδια σε μουσική των Cat Stevens, Donovan, Graham Nash, Lake & Sinfield & Stone Sour όλα διασκευασμένα με στίχους του Δημήτρη Καρρά και απαγγελίες κειμένων από τον καταξιωμένο ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Τραγουδούν αλφαβητικά: Μελίνα Ασλανίδου, Βασίλης Καζούλης, Δημήτρης Μπάκουλης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μανώλης Φάμελλος, Κώστας Χρονόπουλος και ο Γιώργος Νταλάρας.


Ο δημιουργός Δημήτρη Καρρά αναφέρει:

Τι είναι Rock τελικά; Ποιο Rock όμως; Το rock ‘n roll; Το rockabilly; Το folk rock; Το classic rock; Το garage rock; To rock surf; Το phychedelic rock; Το progressive rock; το heavy metal; Το punk rock; Το arena rock; ή το soft rock; Ποιο Rock από όλα; Τι είναι rock; Τα ναρκωτικά; Το Sex; Και το κατρακύλισμα; Μπα δεν νομίζω….

1-dhmhtrhs-karras-rockarolla-6-songs-tragoydopoios

Το album «RockaRolla 6 songs»κυκλοφορεί σε βιβλίο – cd , από το Ogdoo Music Group ενώ τα τραγούδια του καθώς και οι απαγγελίες τους Γιώργου Κιμούλη είναι διαθέσιμα και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.