Η σειρά παραστάσεων Stand Up Comedy στο Cine Βακούρα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Με κείμενα που θα χαρακτηρίζαμε ως ευφορικά, δηκτικά, περιπαικτικά και σκωπτικά (και με άλλες δύσκολες λέξεις), οι Χρήστος Καλαϊτζίδης, Κώστας Κουτάνης, Πιέρρος Πατουχέας και Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος κάνουν ποδαρικό στις stand up Παρασκευές του Cine Βακούρα με μία παράσταση-σημείο αναφοράς για την κωμική σκηνή.

Ξεκινώντας από την πρώτη Παρασκευή του Φεβρουαρίου, το Cine Βακούρα γίνεται το πιο hot κωμικό στέκι στην πόλη.

Κάθε δεύτερη Παρασκευή, πέντε κωμικοί θα πιάνουν τα μικρόφωνα και θα συνθέτουν ένα νέο line up.

Νέοι και εδραιωμένοι performers θα συνυπάρχουν, θα συνδιαλέγονται και θα παρουσιάζουν όλες τις πτυχές του πιο δυναμικού είδους κωμωδίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία παράσταση δεν θα είναι ίδια με τις άλλες.


f9760196-9ab9-5f37-4115-e409ab8318d4

Οι κωμικοί ηθοποιοί

Κώστας Κουτάνης
Πιέρρος Πατουχέας
Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος
Χρήστος Καλαϊτζίδης
Guest: Χάρις Δούρα

Γνωρίστε τον Κώστα Κουτάνη, επίσης γνωστό ως TukuGr στο YouTube. Το παιδί είναι τόσο βαρεμένο, που άφησε AI να γράψει αυτό το κείμενο. Τα πρωινά παρουσιάζει το "Group Therapy" στο Κοσμοραδιο 95,1 και τα βράδια λέει αστείες ιστορίες στο podcast του, "Μόνο Ντροπή".

Ο Πιέρρος Πατουχέας είναι stand up κωμικός από το 2015 και γεωλόγος από το 2014. Κανένας δεν πίστευε σε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει και τις πέτρες να γελάνε. Διοργανώνει παραστάσεις και open mics από το 2016, είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής συλλογικότητας Homo Comedius και ένας από τους ιδρυτές της Crazy Duck Comics. Το 2023 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση "Γελάνε και οι πέτρες".

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος μετράει πάνω από 30 χρόνια κωμωδία και για να μην μετράμε εμείς, είπε ότι αυτό φτάνει. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 θεατρικές παραγωγές, έχει σκηνοθετήσει, έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικές παραγωγές και σε τηλεοπτικά σποτ. Μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας συνεχίζει να εμπνέεται από την ανθρώπινη βλακεία, την οποία περιέγραψε αναλυτικά στην πιο πρόσφατη παράσταση του «Βλακεία Παράσταση».

Ο Χρήστος Καλαϊτζίδης ασχολείται με το stand up comedy από το 2016 και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ κωμωδίας και σε περιοδείες με άλλους κωμικούς σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το διάστημα προετοιμάζει την πρώτη του σόλο παράσταση, βέβαια αυτό το λέει 4 χρόνια τώρα αλλά καλύτερα να έρθετε στην παράσταση να σας τα πει από κοντά.

Η Χάρις Δούρα ασχολείται με την κωμωδία κοντά δύο χρόνια. Έχει σπουδάσει υποκριτική και έχει αδυναμία στο θέατρο και τον χορό. Συχνά προσπαθεί να συνδυάσει όλες τις αγαπημένες της ασχολίες, και ακόμα συχνότερα θα την βρείτε να παίζει σε open mic και παραστάσεις stand up σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (προς το παρόν).

Πληροφορίες Παράστασης:
«Stand Up Comedy στο Cine Βακούρα»
Κινηματογράφος Βακούρα
Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024
Ώρα: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 233665
Εισιτήρια: more.com