Για μία ακόμη χρονιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά με ανοιχτές τις πύλες του και πολλές εκπλήξεις για το κοινό. Οικοδεσπότες της  γιορτής θα είναι οι ηθοποιοί Νάντια Κοντογεώργη και Μίνως Θεοχάρης.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ): Τι περιλαμβάνουν οι εκδηλώσεις του εορταστικού προγράμματος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Ελεύθερη είσοδος για το κοινό

Το εορταστικό πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς θα ανοίξει στις 22.30 η Αφροελληνίδα τραγουδίστρια Idra Kayne με τη 10μελή ορχήστρα της σε μία συναυλία με disco, soul, hip hop και RnB επιτυχίες.

Ο χρόνος θα αλλάξει με ένα θεαματικό σόου πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον αττικό ουρανό, ενώ, τα πρώτα λεπτά του νέου έτους, θα δοθεόι το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στη συνέχεια, θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά με τον Βρετανό DJ Bill Brewster ενώ σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι.

Παράλληλα, το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 02.00 το πρωί για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά κάνοντας φιγούρες στον πάγο ή βγάζοντας φωτογραφίες στις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις. Κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ολοκληρώνουν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 αλλά και τον ιστότοπο snfcc.org.

Όλες οι εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς πραγματοποιούνται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με ελεύθερη είσοδο.