Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, με αφορμή τους Halloween εορτασμούς της εβδομάδας, η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Comicdom και τη Mooviereel διοργανώνει 2 ξεχωριστά back-to-back events για να γιορτάσουμε παρέα την αγαπημένη γιορτή τρόμου.

Στις 18:30 πραγματοποιείται το Comicdom Cosplay Halloween edition κι έπειτα η προβολή της cult ροκ όπερας The Rocky Horror Show. Και οι δύο εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Comicdom Cosplay Halloween edition

Το Comicdom και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, προσκαλούν μάγισσες, φαντάσματα, δαιμόνια, και όλα τα πλάσματα του τρόμου να γιορτάσουμε το 1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition, ένα cosplay event που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο σε κοινό και συμμετέχοντες. Στις 18:30, στη σκηνή του Θεάτρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα ζωντανέψουν horror χαρακτήρες από anime, comics, ταινίες, video games ή βιβλία με τις στολές τους, αγορασμένες ή ιδιόχειρες.

Το 1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition δεν είναι διαγωνισμός και όλοι όσοι θα συμμετάσχουν, φεύγουν με μια μοναδική εμπειρία και μια σακούλα γεμάτη δώρα.

Η είσοδος στο event είναι ελεύθερη με προκράτηση στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

rocky-horror-352095_poster


Προβολή ταινίας The Rocky Horror Show


Η cult ροκ όπερα-κωμωδία τρόμου με τις απίστευτες περιπέτειες ενός ζευγαριού νεονύμφων σε μια νύχτα όπου τίποτα δεν πηγαίνει όπως το περιμένουν, προβάλλεται στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στις 19:15. Στην προβολή της ταινίας-φαινόμενο, που χαρακτηρίστηκε είναι πλέον παραδοσιακό να συμμετέχει και το κοινό διαδραστικά. Για να απολαύσετε την προβολή, σας καλούμε να φέρετε μαζί σας σερπαντίνες, καραμούζες και πλαστικά γάντια. Έξτρα πόντοι για σας αν έρθετε ντυμένοι, είτε ως χαρακτήρες της ταινίας είτε ως ό,τι θέλετε.

Υπόθεση του έργου: Βασισμένη στο μιούζικαλ του Ρίτσαρντ Ο' Mπράιεν, η ταινία ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι νεόνυμφων, τον Μπραντ (Barry Bostwick) και την Τζάνετ (Susan Sarandon) στην πιο αξέχαστη νύχτα της ζωής τους. Όταν σκάει το λάστιχο του αυτοκινήτου τους στη διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, ο Μπραντ και η Τζάνετ πηγαίνουν σε ένα ανατριχιαστικό κάστρο ελπίζοντας να τηλεφωνήσουν για βοήθεια. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν εξωφρενική τροπή όταν γνωρίζουν τον άρχοντα του κάστρου – τον drag εφευρέτη Δρ Frank-N-Furter (Tim Curry).

Η προβολή της ταινίας είναι κατάλληλη για άνω των 18 ετών.

Ώρες Halloween events

1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition: 4/11/2023, 18:30.
Είσοδος ελεύθερη με προκράτηση

Προβολή The Rocky Horror Show: 4/11/2023,
Είσοδος ελεύθερη για άνω των 18, με σειρά προτεραιότητας

Διεύθυνση
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, 10680, Αθήνα
Πληροφορίες
Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), culture@hau.gr, www.hau.gr