Την τελευταία συναυλία της καριέρας του έδωσε ο σπουδαίος Βρετανός μουσικός, Έλτον Τζον, χθες, Σάββατο 8 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ερμήνευσε 23 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ για το τέλος κράτησε τα Cold Heart, Your Song και Goodbye Yellow Brick Road.

Σε μια καριέρα που καλύπτει περισσότερα από 50 χρόνια, ο σερ Έλτον Τζον έδωσε περισσότερες από 4.000 παραστάσεις σε περισσότερες από 80 χώρες.

«Όταν ξεκίνησα την τελευταία μου περιοδεία το 2018, δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα τα σκαμπανεβάσματα που θα συνέβαιναν σε αυτό το tour -και σε ολόκληρο τον κόσμο- στην πενταετία που θα ακολουθούσε», είπε στο κοινό. «Και οι φαν μου ήταν εκεί, σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής. Έμειναν μαζί μου, με στήριξαν, έκαναν υπομονή και έρχονταν σε κάθε τελευταία συναυλία. Σήμερα ήταν μαγικά. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο θα μου λείψουν οι φαν και πόσο ταπεινός αισθάνομαι απέναντι σε όλη αυτή τη στήριξη -θα μείνει μαζί μου για πάντα», πρόσθεσε ο Έλτον Τζον.

Ο τραγουδιστής Κρις Μάρτιν του βρετανικού συγκροτήματος Coldplay εμφανίστηκε στην οθόνη ζωντανά από τη συναυλία τους στο Γκέτεμποργκ για να χαιρετήσει τον σπουδαίο τραγουδοποιό και να τον ευχαριστήσει για το έργο του.

Τον περασμένο μήνα ο 76χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη Βρετανία στο φεστιβάλ Glastonbury.