Πριν λίγες μέρες οι Εκδόσεις Διάπλαση καλωσόρισαν τους μικρούς αναγνώστες στον διασκεδαστικό κόσμο του Τζόρι Τζον, ο οποίος μαζί με τον εικονογράφο Πιτ Όσγουλντ έχει δημιουργήσει μια σειρά από απολαυστικούς και αξιαγάπητους ήρωες που προσπαθούν να συμφιλιωθούν με τις αδυναμίες τους και να βρουν την ισορροπία και την ευτυχία.

Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, Ο κακός σπόρος, μαθαίνουμε την ιστορία ενός πολύ κακού σπόρου που κάποια στιγμή αποφασίζει να προσπαθήσει ν’ αλλάξει τρόπους και να βελτιώσει τη γνώμη των άλλων γι’ αυτόν.

Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς, Το καλό αυγό, παρακολουθούμε ένα πολύ καλό αυγό να απομακρύνεται από τους φίλους του, απογοητευμένο από τη συμπεριφορά τους, για να βρει τον εαυτό του και να ξαναγίνει ευτυχισμένο.

Προσεχώς η σειρά, της οποίας όλοι οι τίτλοι έχουν φτάσει στο νούμερο 1 της λίστας των best sellers των New York Times, θα ολοκληρωθεί με τέσσερις ακόμη ξεκαρδιστικούς ήρωες: το Κουλ φασόλι, την Αραχτή πατάτα, το Έξυπνο κούκι και το Ξινό σταφύλι.

kalo_augo_SMALL

Τζόρι Τζον
Το καλό αυγό


Πάντα ήμουν ένα καλό αυγό. Βάζω στοίχημα ότι αναρωτιέστε: πόσο καλό πια;

Λοιπόν: σας ποτίζω τα λουλούδια, σας αλλάζω λάστιχα, σας βάφω ακόμα και το σπίτι! Για ό,τι χρειαστείτε, εγώ είμαι το αυγό σας! Μάλιστα! Είμαι ένα πάρα πο-λύ καλό αυγό!

Τι γίνεται όμως όταν όλη αυτή η καλοσύνη αρχίζει να πηγαίνει στραβά; Θα μπορέσει το καλό αυγό να βρει τον εαυτό του και την ισορροπία που χρειάζεται για να γίνει τελικά ευτυχισμένο;

Μετά από την επιτυχία του Κακού σπόρου, ο Τζόρι Τζον επιστρέφει με μια σπαρταριστή όσο και διδακτική ιστορία, με θαυμάσια εικονογράφηση από τον Πιτ Όσγουολντ.

Τιμή: 14,00 €

kakos_sporos_SMALL

Τζόρι Τζον 
Ο κακός σπόρος


Είναι ένας κακός σπόρος. Πολύυυυ κακός. Πάααρα πολύ κακός. Μα πόσο κακός πια; Αλήθεια θέλετε να μάθετε; Λέει ψέματα χωρίς λόγο. Δεν περιμένει ποτέ στην ουρά. Ποτέ δεν πλένει τα χέρια του και τα πόδια του. Και κάνει κι ένα σωρό άλλα κακά πράγματα.

Τι γίνεται όμως όταν ένας κακός σπόρος αποφασίσει ότι δεν θέλει πια να εί-ναι κακός; Μπορεί ν’ αλλάξει την κακή του συμπεριφορά και τη γνώμη που έχουν οι άλλοι γι’ αυτόν;

Μια διασκεδαστική ιστορία από τον Τζόρι Τζον με εμπνευσμένη εικονο-γράφηση από τον Πιτ Όσγουολντ.

Τιμή: 14,00 €