Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στην «Τρελή του Σαγιό» στο Θέατρο Παλλάς,  βρέθηκε καλεσμένη στο «2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κόρη της, ενώ τόνισε πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία που κάνει χρόνια.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ορμώμενος από τη δήλωσή της ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή, έκανε αντιστροφή ρόλων και από συνεντευξιαζόμενη την έχρισε παρουσιάστρια.


Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και για την κόρη της, Μαρία Χάνου, ενώ αναφέρθηκε και στα μαθήματα ζωής που της έδωσε η ψυχοθεραπεία: «Ήθελα να κάνω παιδί, ήμουν πολύ χαρούμενη έγκυος. Πήρα 40 κιλά. Εμάς μας προέκυψε με τον Ταξιάρχη και το κάναμε. Μετά παντρευτήκαμε. Στην ψυχοθεραπεία δεν ήξερα τι μου γινόταν, όλα τα έμαθα στην ψυχοθεραπεία. Η ψυχοθεραπεύτριά μου έλεγε κατά καιρούς ότι οι καλλιτέχνες είναι από την υψηλότερη κλίμακα αυτών που χρειάζονται ψυχοθεραπεία. Δεν ήξερα, ήταν όλα παιχνίδι, βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες, τραύματα. Με την ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισαν τοπία και μετά συμπληρώθηκα με δικές μου αναζητήσεις».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σημείωσε, επίσης, πως αυτή την περίοδο είναι μόνη, αλλά θα ήθελε να έρθει στη ζωή της ένας έρωτας, αρκεί να μένει με το ταίρι της σε ξεχωριστά σπίτια. «Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μία συντροφιά, μία αγκαλιά. Αγάπησα και με αγάπησαν πολύ. Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος, αλλά όχι να συγκατοικήσω».