Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των μεγάλων Χριστουγεννιάτικων εορτασμών, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει και φέτος μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Όλες οι δράσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό και θα πραγματοποιηθούν στο Πεδίον του Άρεως από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.

Με κεντρικό σύνθημα «Εδώ ΠΑΡΚάρει η χαρά», στο θεματικό πάρκο θα διεξάγονται διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θέαμα με σαπουνόφουσκες, μαθήματα χορού, ενώ εκεί θα βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης που θα μοιράζει δώρα.

Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις είναι δωρεάν για τους πολίτες.

Τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα ανάψει μέσα σε ένα ιδιαίτερο ζεστό, εορταστικό κλίμα, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης.

Οι εκδηλώσεις


Ανάμεσα στο πλήθος των καθημερινών εκδηλώσεων θα περιλαμβάνονται εορταστικά μουσικά προγράμματα με τον Κώστα Μαρτάκη, τη Βανέσα Αδαμοπούλου και τη Ζωή Παπαδοπούλου, πολλούς νέους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής αλλά και εκπροσώπους της παλιάς φρουράς στο λαϊκό ρεπερτόριο.

Επίσης, ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα εργαλεία της μουσικής και τη λαϊκή τέχνη, μουσική συναυλία swing με τους Swingin’ Cats, μουσική θεατρική παράσταση «Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα», παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα και τη Μικρασία και αρκετές πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ