Όσο οι γιορτές πλησιάζουν τόσο το Netflix μπαίνει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Τον Δεκέμβριο πολλές χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες έρχονται στην πλατφόρμα για να μας συντροφέψουν τις εορταστικές μέρες που έρχονται.

Από σειρές ξεχωρίζει η επιστροφή του «Emily in Paris», αλλά και το «Maestro» που αυτό το μήνα θα γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix. Επιπλέον, το «Murderville» που δεν ανανεώθηκε επισήμως για δεύτερη σεζόν επιστρέφει με ένα εορταστικό επεισόδιο αναζοπυρώνοντας τις ελπίδες για μία ακόμη σεζόν. Και φυσικά, το prequel του θρυλικού «Witcher» έρχεται νας «μας πάρει τα μυαλά» την ημέρα των Χριστουγέννων indeed!

Από ταινίες ξεχωρίζει το πολυσυζητημένο «Pinnochio» του -εξίσου πολυσυζητημένου- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, αλλά και «Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ» που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος. Μετά έχουμε το

«Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες» του πέντε φορές βραβευμένου με Όσκαρ Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου που έχει ήδη κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων, αλλά και το «White Noise» που αποτελεί τη νέα συνεργασία του Νόα Μπάουμπακ με τον Άνταμ Ντράιβερ.

Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο Netflix

Το Αδιέξοδο
Μια παρέα αλλάζει κατά λάθος αυτοκίνητο μ’ έναν ληστή τραπεζών, ο οποίος στη συνέχεια τους καταδιώκει για να πάρει πίσω τα κλεμμένα χρήματα που άφησε στο πορτ μπαγκάζ.
Από την 1η Δεκέμβρη

Πυγολαμπίδες: Σεζόν 2 Μέρος 1
Για την Κέιτ και την Τάλι, δεν υπάρχει εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στη φιλία τους. Υπάρχει, όμως, κάποιο λάθος που θα μπορούσε να τις χωρίσει για πάντα;
Από τις 2 Δεκεμβρίου

Hot Skull
Σε έναν δυστοπικό κόσμο, καθώς μια επιδημία εξαπλώνεται μέσω της λεκτικής επικοινωνίας, ένα τυραννικό ίδρυμα καταδιώκει έναν γλωσσολόγο που έχει ανοσία στην ασθένεια.
Από τις 2 Δεκεμβρίου

Η Ανορθόδοξη Ζωή μου: Σεζόν 2
Η μάχη διαζυγίου της Τζούλια φτάνει στα άκρα, η Μπατσάβα και η Μίριαμ κάνουν αλλαγές στον έρωτα και τη δουλειά, και ο Άρον δεν θέλει να απομακρυνθεί από τη θρησκεία.
Από τις 2 Δεκεμβρίου


Smiley
Δύο άντρες και οι φίλοι τους στη Βαρκελώνη παλεύουν με δισταγμούς, εμπόδια και παρ’ ολίγον συναντήσεις, καθώς αναζητούν την αληθινή αγάπη που τους λείπει.
Από τις 7 Δεκεμβρίου


Too Hot to Handle: Σεζόν 4
Ακόμη μια ομάδα από σινγκλ φτάνει στο θέρετρο, σε μια ακαταμάχητη νέα βίλα, όπου θα πρέπει να πουν όχι στις φυσικές τους ορμές για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.
7 Δεκεμβρίου: Επεισόδια 1-5
14 Δεκεμβρίου: Επεισόδια 6-10


Τα Μισώ τα Χριστούγεννα
Στις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές του Δεκεμβρίου στο Netflix βλέπουμε και τη σειρά «Τα Μισώ τα Χριστούγεννα». Αφού είπε ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει αγόρι, μια νοσοκόμα αρχίζει μια απέλπιδα αναζήτηση για να βρει σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα, τα οποία είναι σε 24 μέρες.
Από τις 7 Δεκεμβρίου

Πώς να Καταστρέψετε τα Χριστούγεννα: Το πάρτι για το μωρό
Μετά από δύο χαοτικά Χριστούγεννα, θα αφήσουν οι οικογένειες Σέλο και Τουάλα τις διαφορές τους στην άκρη για να καλωσορίσουν το πρώτο μωρό της Μπιούτι και του Σμπου;
Από τις 9 Δεκεμβρίου

The Recruit
Ένας πρωτάρης δικηγόρος της CIA παρασύρεται στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, όταν μια πρώην πληροφοριοδότρια απειλεί να αποκαλύψει μυστικά της υπηρεσίας.
Από τις 16 Δεκεμβρίου


Maestro
Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο Netflix για να μεταφέρει μία αισθησιακή ερωτική ιστορία γεμάτη σασπένς και μυστήριο στις οθόνες των συνδρομητών.
Από τις 19 Δεκεμβρίου


Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 3
Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.
Από τις 21 Δεκεμβρίου


Alice in Borderland: Σεζόν 2
Τα παιχνίδια είναι πιο φονικά, ο κόσμος πιο άγριος και σκληρός: θα καταφέρει ο Αρίσου να επιστρέψει ποτέ στον πραγματικό κόσμο — και άξιζε που έχασε τόσα;
Από τις 22 Δεκεμβρίου


Οθωμανική Αυτοκρατορία: Σεζόν 2
Χρόνια μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης, ο σουλτάνος Μωάμεθ Β’ έχει εδραιώσει την εξουσία του, αλλά ένας σκληρός ηγέτης της Βλαχίας απειλεί την αυτοκρατορία του.
Από τις 29 Δεκεμβρίου

Οι ταινίες που θα δούμε το Δεκέμβριο στο Netflix

Qala
Στοιχειωμένη από το παρελθόν της, μια ταλαντούχα τραγουδίστρια με ανοδική πορεία παλεύει με την πίεση της επιτυχίας, την απαξίωση της μητέρα της και την αυτοαμφισβήτηση.
Από την 1η Δεκέμβρη


Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία
Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.
Από τις 2 Δεκεμβρίου

Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ
Η λαίδη Τσάτερλυ, μια δυστυχισμένη στον γάμο της αριστοκράτισσα, ξεκινά μια παθιασμένη σχέση και ερωτεύεται τρελά τον θηροφύλακα στην εξοχική έπαυλη του συζύγου της.

Από τις 2 Δεκεμβρίου



Από τις 2 Δεκεμβρίου

Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
Στις νέες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στο Netflix βλέπουμε και τον Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης αναπλάθει την κλασική ιστορία της ξύλινης κούκλας που ζωντανεύει, σε ένα εκπληκτικό μουσικό παραμύθι stop-motion.
Από τις 9 Δεκεμβρίου


The Big 4
Τέσσερις εκτελεστές που έχουν αποσυρθεί επιστρέφουν στη δράση όταν γνωρίζουν μια αστυνομικό αποφασισμένη να βρει έναν δολοφόνο που παραμένει ασύλληπτος.
Από τις 15 Δεκεμβρίου

ΜΠΑΡΝΤΟ, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού ΑλήθειεςΈνας καταξιωμένος δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας ξεκινά ένα ονειρικό ταξίδι ενδοσκόπησης, για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν, το παρόν και τη μεξικάνικη ταυτότητά του.
Από τις 16 Δεκεμβρίου

Private Lesson
Υποδυόμενη τη δασκάλα ιδιαίτερων μαθημάτων, η Άζρα βοηθάει κρυφά τους μαθητές της να πετύχουν τους στόχους τους στη ζωή και τον έρωτα, χωρίς να λείπουν μερικές αναποδιές.
Από τις 16 Δεκεμβρίου