Η TEREZA κυκλοφορεί ψηφιακά ένα EP με τέσσερα τραγούδια που μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε μαζί της και να χορέψουμε αυτές τις γιορτές.

Το περίφημο «Jingle Bells» σε gypsy swing
Το αγαπημένο «White Christmas» guitar version

Μας παρουσιάζει το υπέροχο νέο της single «MY MAN» feat: DejaVu ένα swing που μας ταξιδεύει σε δρόμους της Νέας Υόρκης. Η TEREZA υπογράφει στίχο και μουσική, και είναι ένα θέμα άκρως ραδιοφωνικό, που θα το λατρέψουμε.

Αλλά τι θα ήταν το TEREZA «Party Edition» χωρίς ένα αγαπημένο cover όπως «Το Πετινάρι» feat: loca latina ένα fun Latin version, σε μουσική Γιώργου Κατσαρού και στοίχους του Αλέκου Σακελλάριου. Στο σαξόφωνο ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός.

Η TEREZA μίλησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και τον Γιάννη Ξυνόπουλο για τα τέσσερα τραγούδια που κυκλοφόρησε φέτος τα Χριστούγεννα και μας έκανε να αισθανθούμε ξανά σαν παιδιά.



Πως και τραγούδησε το jingle bells σε gypsy swing;

ΤοJingle Bells 🔔 είναι Χαρούμενο μου θυμίζει όταν παιδί τραγούδησα σε μια πρώτη χριστουγεννιάτικη συναυλία μου στο σχολείο στη Νέα Υόρκη και είπα να το κάνουμε φέτος σε Gypsy swing με κιθάρες και vocals κεφάτο και άκρως ραδιοφωνικό, δροσερό, πάντα θέλω να έχουμε μια πρόταση στον ήχο μας και να κρατάει όλα το Christmas feeling έγινε με πολλά φωνητικά και σε ρυθμό gypsy swing! Βλέπεις είναι παράδοση κάθε Νοέμβριο να κυκλοφορεί τραγούδι μου και τα τελευταία χρόνια ειδικά χριστουγεννιάτικο ! Στο TEREZA “Jingle Bells” feat: DejaVu είχα ωραία παρέα, στα vocals μαζί μου τον George Patsiotis που παίζει και swing κιθάρες και τραγουδάει μαζί και η πιανίστα μου Χρύσανθη Νικολοπουλου. Αγαπώ όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια έχω μια λίστα με αρκετά ακόμη!

Και άλλο ένα που αγαπώ φέτος είναι το TEREZA “I’m dreaming of a white Christmas” θέλω να χορέψω όταν το ακούω, έτσι με το συγκρότημα μου τους DeJaVu σε rock n roll και σε ένα video clip με όλα λευκά και ονειρικά (το clip να το δείτε στο YouTube) Και παλιότερα είχα τραγουδήσει το TEREZA «Santa clause is coming to town» με τον μαέστρο Γιώργο ΚΑΤΣΑΡΟ στο σαξόφωνο σε Bossa Nova programming Panos Dervos.



Γιατί αγαπάς τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια;

«Τραγουδάω σαν να είναι Χριστούγεννα όλο τον χρόνο, με Jazz, blues, swing, bossa nova, live!! Είναι τα ακούσματα μου! Αλλά πάντα ακούς αλήθειες και από φίλους και fans σε συναυλίες live, μου έλεγαν με επιμονή όταν με άκουγαν και μου έλεγαν ποσό ταίριαζαν στη φωνή μου, γιατί κάθε χρόνο τραγουδάω πολλά χριστουγεννιάτικα σε συναυλίες μαζί με επιτυχίες μου και τα τραγούδια μου Fly me to the moon, It’s Impossible, το Love me more, και αλλά Jazz & Bossa Nova είναι ιδανικά για Χριστούγεννα επίσης, ρυθμοί που αγαπώ όπως Blues, Jazz και Swing ότι τραγουδάω όλο το χρόνο δηλαδή όχι μόνο τα Χριστούγεννα»



Πως φαντάζεσαι τα πιο τέλεια Χριστούγεννα;

«Χριστούγεννα με την αγαπημένους φίλους μου live πάντα τραγουδάω φέτος σε Christmas mood παραμονές μαζί και ανήμερα μεσημέρι για brunch ένα δικό μου στέκι στο LaScala Κηφισιά που κάνουμε υπέροχα μουσικά βραδάκια μαζί με καλό φαγητό, ατέλειωτες μουσικές, όλοι μια παρέα και με ατελείωτη αγάπη! Και με όλα μου τα αγαπημένα παιδιά, φυσικά τους μαθητές μου, που τόσο αγαπώ !

Αλλά και τα αγαπημένα σκυλάκια μου που τους κάνω πολλά δώρα παιχνίδια και είναι το σπίτι γεμάτο χαρά αγάπη στολίδια και μουσικές !! Μου λείπει φέτος η Νέα Υόρκη και εκεί έχω ζήσει μοναδικά Χριστούγεννα στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά στους δικούς μου και τα νέα μου τραγούδια»



Τέλος να αναφέρουμε ότι η TEREZA τραγουδάει Live στις γιορτές 24 και 31/12. Επίσης κάθε Κυριακή στις 12:00 και
Κυριακές μεσημέρι 25/12 - 1/1 στο «LaScala» - Δηληγιάννη 56, Κηφισιά

Τέλος εμφανιζεται στις 7 Ιανουαρίου στο «ΠΟΛΙΣ Πολυχώρος» - Μαρίνου Αντύπα 62, Νέο Ηράκλειο