Μεγάλη συναυλία, με δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες που συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο μοναδικά. Ο μεγάλος συνθέτης - μαέστρος Γιώργος Κατσαρός με αμέτρητες μελωδίες στο σαξόφωνο και η Ελληνοαμερικανίδα Performer TEREZA, με την αισθαντική φωνή της και υπέροχη σκηνική τής παρουσία, μάς μαγεύει σε μια συνεργασία πρόταση, με νέες διασκευές, και όλοι τη δισκογραφία τους.

Μοναδική στιγμή όταν μαζί επί σκηνής μάς ταξιδεύουν στο χρόνο με πολλά αξέχαστα τραγούδια, που όλοι μαζί τραγουδούν με νοσταλγία - Μαζι τους οι DeJaVu

Πιάνο: Χ. Νικολοπούλου
Μπάσο: Π. Διαμαντόπουλος
Percussions: Drums: Α. Κουσάκης
Vocals: I NFO

Σάββατο 10/09/2022 στο Θέατρο Κατίνας Παξινού - Αττικό Άλσος με ελεύθερη είσοδο.



Η TEREZA έχει την φωνή που μας ταξιδεύει στο φεγγάρι, με τα υπέροχα τραγούδια της που κατέφερε να ξεχωρίσει με την δίκη της ερμηνεία στο «Fly me to the moon» σε όλο τον κόσμο, ένα τεράστιο Classic radio hit.

«Αγαπώ, διασκευές» μας εξηγεί, γιατί αγαπώ το «ταξίδι στο χρόνο» και δίνει ραντεβού με τον μεγάλο μαέστρο και συνθέτη, Γιώργο Κατσαρό το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου με Πανσέληνο, στο Θέατρο Κατίνας Παξινού - Αττικό Άλσος στις 21:00.



Πες μας για το δύσκολο στοίχημα που κέρδισες, να αφήσεις το ελληνικό τραγούδι, και να κάνεις καριέρα με το ξένο ρεπερτόριο, μίλησε μας γι αυτό.


«Σαν να ήξερα ποσό θα αλλάξει η μουσική σκηνή, τότε αποφάσισα και πίστεψα στο ξένο ρεπερτόριο. Τελικά είναι σημαντικό να ακούς το ένστικτο σου, και επειδή είναι πρώτη μου γλώσσα τα αγγλικά, επέμεινα σε αυτό, σε ξένα τραγούδια, όπως και τώρα.

Αν δεν ήταν η Planetworks, δύσκολα θα γινόταν αυτός ο δίσκος σταθμός για μένα με τον τίτλο «TEREZA - Fly me to the moon». Το πρώτο διπλό CD που έβγαλε με Έλληνα καλλιτέχνη και απόκτησε παγκόσμια εμβέλεια, και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, και έχει γράψει ιστορία!

Από το 2005,  κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 40 χώρες, και υπήρξε αρκετά μπροστά για την εποχή του, σαν παραγωγή, ανάμεσα σε περισσότερες από 550 συλλογές, όπως "Best Of Buddha" και σε αμέτρητες chill out συλλογές του κόσμου. Άντεξε και παραμένει μέσα στα top 100 τραγούδια σε διάφορα ραδιοφωνικά airplay.

Έτσι υπέγραψα και με την Sony Worldwide. Μην κοιτάτε που άλλαξε η μουσική με την τεχνολογία και μέσα από όλες της πλατφόρμες Spotify, iTunes, και άλλες, μας ακούν πλέον παγκoσμίως. Παλιά ήταν πολύ δύσκολο - έως ακατόρθωτο να κανείς radio airplay στο εξωτερικό. Τώρα πια μπορώ να πω ότι είναι classic το cd αυτό. Ακούν όλα μου τα τραγούδια σε όλο τον κόσμο».



Ποιες είναι οι διασκευές σου που έγιναν γνωστές στο εξωτερικό;

«Έχω κάνει μοναδικές διασκευές όπως, το ατμοσφαιρικό “Fly me to the moon”, “Love Me More”, “Everybody's got to learn”, “It's Impossible”, “No Ordinary Love” και αλλά τραγούδια.

Το ζω και σε συναυλίες, που οι Fans από όλο τον κόσμο μου λένε ποσό αγάπησαν, αυτή τη δουλειά. Παίρνω αμέτρητη μηνύματα στο social media και τους ευχαριστώ!!

Τα τραγούδια περιλαμβάνονται και σε Set List από πολλούς διάσημους DJ's σε όλο τον κόσμο. Και το original σε στίχους και μουσική δίκη μου. Μιλώ για το μοναδικό "Buzy Woman" το περίφημο “Κυπελλάκι” του Λάκη Παπαδόπουλου. Αλλά και άλλες υπέροχες νέες διασκευές με τον Γιώργο Κατσαρό που είναι έκπληξη.



Η μουσική δεν έχει όρια βλέπεις, και όταν ξεκινάς τόσο νέος όπως ήμουν εγώ, ένα κορίτσι από την Νέα Υόρκη με σπουδές στο τραγούδι, αλλά ζούσα Αμερική.

Όταν υπέγραψα στην Minos EMI απέκτησα πολύ μεγάλο περιθώριο εξέλιξης. Ήξερα τι ήθελα, με δουλειά, μελέτη, και δεν άκουγα τι θέλουν η άλλοι.

Νιώθω τυχερή που έχω ζήσει τόσες σημαντικές στιγμές, και συνεχώς βλέπω κόσμο να μου θυμίζει αξέχαστες εποχές.

Πάντα με αγαπούν και τους αγαπώ. Σαν Ελληνοαμερικανίδα διαπιστώνω ότι, όσο μεγαλώνω τόσο αποκτώ μεγαλύτερη γκάμα ρεπερτορίου. Από jazz, blues, soul, μέχρι και πολλά ελληνικά του παρελθόντος που τόσο αγαπώ, όπως και τον Ελληνικό κινηματογράφο. Μάλιστα, σχετική πρόσφατη διασκευή που αγαπήθηκε είναι από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο "Σε αυτό το δρόμο" του Γιώργου Κατσαρού, από την ταινία "Το Κάθαρμα"



Ένα μοναδικός συνδυασμός κλασικού και σύγχρονου. Έχετε ταιριάξει πολύ, μίλησε μας για αυτή την συνάντηση;

«Πρόκειται για μια συνεργασία ζωής. Εδώ και 5 χρόνια είμαι με έναν μοναδικό μουσικό, τον Γιώργο Κατσαρό και ταξιδεύουμε με νότες, μελωδίες, τραγούδια, ξένα και ελληνικά.


Για μένα είναι από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, και ένας σαξοφωνίστας που και με τα μάτια κλειστά λες είναι ο Κατσαρός. Το alto σαξόφωνο, με την contralto φωνή μου ταιριάζουν απόλυτα. Νιώθουμε απόλυτη αρμονία, και για αυτό ταιριάζουμε σε όλα τα είδη μουσικής. Παίζουμε τα πάντα απ' ότι μας αρέσει, jazz - blues - soul - swing - rock n roll - tango - Bossa nova - cha cha - mambo και αγαπημένα Latin.

Θα σας εξομολογηθώ ότι, ετοιμάζουμε έναν δίσκο με πολλές εκπλήξεις, αλλά και αμέτρητα “αξέχαστα” ελληνικά τραγούδια. Θα ακούσετε, highlights, από όλη την δισκογραφία μας. Αυτό είναι το Ταξίδι μας στο χρόνο. Γι αυτό σας καλούμε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου με Πανσέληνο να ζήσουμε την μαγεία».