Τουλάχιστον 50.000 κόσμος κατέκλυσε το Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου για να παρακολουθήσει από κοντά τους Iron Maiden, σε μία αξέχαστη συναυλία.

Το θρυλικό συγκρότημα έκανε μια στάση στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας τους Legacy of the Beast World Tour 2022, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό σόου που τα είχε όλα.

Από νωρίς το μεσημέρι χθες, τα πούλμαν από όλη την Ελλάδα είχαν φτάσει στο Μαρούσι με τον κόσμο να μην μπορεί να περιμένει να ακούσει το αγαπημένο τους συγκρότημα



Όσοι ήταν χθες στην αρένα μέσα σε χιλιάδες κόσμο και με αρκετή ζέστη, ένιωσαν την ατμόσφαιρα να γίνεται ακόμα πιο αποπνικτική με τα καπνογόνα. Πολλές φορές μάλιστα ο καπνός έκρυβε ακόμα και τις γιγαντοοθόνες και το σόου των Maiden πάνω στη σκηνή, ενώ υπήρξαν και λιποθυμίες κοντά στο stage με τον Ντίκινσον να ενημερώνει δια μικροφώνου.

Εξοργισμένος ο Ντίκινσον με θεατή που πέταξε καπνογόνο

Ο Μπρους Ντίκινσον είναι γνωστό ότι σιχαίνεται τα καπνογόνα, ζητάει, λοιπόν, συνήθως ευγενικά να μην ανάβει κανένας τίποτα, γιατί, επηρεάζει και την απόδοσή του καθώς τραγουδάει τα άκρως απαιτητικά τραγούδια του. Στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, κάποιοι δεν… χαμπάριασαν και άναψαν καπνογόναμ με τον frontman του συγκροτήματος να γίνεται έξαλλος.

Συγκεκριμένα, οπαδός της μπάντας άναψε καπνογόνο, με τον Μπρους Ντίκινσον στη διάρκεια του «The Number of the Beast» να τον βρίζει. Οργισμένος, δε, ο frontman των Βρετανών έφυγε από τη σκηνή και δεν τραγούδησε το πρώτο κουπλέ του θρυλικού τραγουδιού. Στη συνέχεια επέστρεψε και δείχνοντας φανερά τον εκνευρισμό του και με πολλές χειρονομίες, ολοκλήρωσε το τραγούδι.


Δεν έπαιξαν ούτε αυτή τη φορά το Alexander the Great

Mεγάλο παράπονο αρκετών οπαδών ήταν ότι οι Maiden δεν έπαιξαν ούτε αυτή τη φορά το Alexander the Great, ωστόσο αρκέστηκαν στο έτερο κομμάτι με ελληνική αναφορά, το Flight of Icarus. Highlight όταν ο Ντίκινσον ανέφερε στο μικρόφωνο τον τίτλο του τραγουδιού, για να πει τελικά το The Writing on the Wall, παίζοντας με τον πόνο των φαν του.



Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο frontman του συγκροτήματος, ανταπέδωσε την αγάπη του του κοινού κρατώντας την ελληνική σημαία στο τραγούδι The Trooper, ενώ το σόου που κράτησε περίπου 100 λεπτά έκλεισε με το Aces High, τον Ντίκινσον να εμφανίζεται ως αεροπόρος και το πολεμικό αεροπλάνο να αιωρείται πάνω από τη σκηνή.

trooper